Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mos i vishni këto sandale, janë shumë të rrezikshme

Tags: tatildelaquo

Të gjithë i njohim këto sandale të quajtura “Crocs”, pasi janë shumë të përhapura pasi janë shumë të rehatshme. Por, sipas një doktoreshe të ortopedisë, përdorimi i tepërt i tyre mund të jetë shumë i rrezikshëm pasi shkakton dëme të mëdha në trup.

Nëse mbathni “Crocs” herë pas herë nuk do të keni shqetësime, por nëse ju i mbani mbathur për një kohë të gjatë, atëherë ju rrezikoni deformime të shputës së këmbëve dhe gishtërinjve.

Dr.Leahy shpjegon se arsyeja e këtij deformimi është forma e sandaleve pasi nuk ofron mbështetje të plotë për thembrën. Kështu, këmba juaj pëson shtrembërime që fillimisht nuk dallohen.

Prandaj, bëni mirë që nëse nuk i shmangni dot, të paktën të mos kaloni shumë kohë me këto sandale të mbathura.


This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Mos i vishni këto sandale, janë shumë të rrezikshme

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×