Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sekreti i një lidhjeje është në duar të meshkujve

Edhe kur nuk janë të vetëdijshme për këtë, dama, me rastin e njohjes, do të pyesë veten se a dëshiron t’i lejojnë ato duar të kenë qasje në trupin e vet.

Meshkujt me gishtin e unazës më të madh se gishti tregues, kanë shanse më të mëdha te damat, sepse konsiderohen raste të mira kur është fjala edhe për flirt dhe për lidhje të gjatë.

Sa më i gjatë të jetë gishti i unazës, mashkulli ka prirje të dëgjojë bashkëbiseduesin, të buzëqeshë, të japë komplimente dhe të bëjë kompromise, ka konstatuar studimi i Mcgil Universitetit në Montreal.

Shkencëtarët besojnë që në gjatësinë e gishtit ndikon ekspozimi i testosteronit në mitër. Dhe derisa kundër natyrës jemi të pafuqishëm, ekzistojnë gjëra të cilat mashkulli mund t’i bëjë për t’i zbukuruar duart.

Shumica e femrave refuzojnë duart e papastra, thonjtë e parregulluar, madje nuk është keq të kini kujdes që të mos merrni minuse që në start.This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Sekreti i një lidhjeje është në duar të meshkujve

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×