Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En julegave til alle på MyTrendyPhone

Nu er den mest vidunderlige dag på året snart her, og selvom vi ikke er i tvivl om at I alle er klar med julegaverne, så er der måske stadig nogle af jer, som lige skal have købt de sidste gaver.

Julegavetips MTPHvis du har det sådan, skal du ikke bekymre dig – der er stadig tid nok til at finde en gave eller to til Dine venner og familie, særligt Hvis du køber dem online. På den måde undgår du at løbe rundt og stå i kø i overfyldte butikker, og du kan samtidig sidde i dit hyggelige, julepyntede hjem og købe ind. Lyder det ikke godt? Hvis du ikke allerede har besøgt vores kategori med julegaveidéer, så er det måske nu du skulle gøre det. Hvis dine forældre, søskende, venner eller børn elsker teknologi, så lover vi dig at de vil elske noget af det tilbehør eller de gadgets vi har i vores julesortiment.
Der er noget for alle lige fra headsets og beskyttende covers til legetøj og tablets i vores butik!

Overrask dine kære med unikke tech-gaver

Har du en kammerat som har svært ved at komme op om morgenen? Så er det måske ikke en dum idé at give dem et vækkeur, som viser klokkeslettet på loft og vægge. Det er anderledes og moderne, og din ven kan vågne op til hans eller hendes yndlingsradiostation. Hvis din bedre halvdel altid er på farten og skal stå til rådighed hele tiden, så er et Bluetooth headset eller et smartwatch måske Den Helt Rigtige gaveidé. Du kan naturligvis også vælge “universelle” gaver til dine kære, f.eks. eksterne harddrives og USB flashdrives (er der mon nogen som vil sige nej tak til ekstra hukommelse?), laptoptasker og telefoncovers (beskyttelse er vigtigt!), og hovedtelefoner (en stærk bas og fantastisk lydkvalitet går aldrig af mode).

gaver

Naturligvis er der også andre, mindre praktiske og mere interessante gaver du kan give til jul. Her tænker vi på forskelligt tech-legetøj, droner og robotter, der vil gøre dine teenagere og børn glade, og måske endda også nogle af dine venner! Forestil dig hvor glade de vil være over at finde en hoppende drone eller en selvbalancerende unicycle under juletræet.

Hvis du i sidste ende er usikker på hvad den person du køber gave til ønsker, eller ikke kan finde den helt rigtige gave, kan du altid vælge et gavekort, så de selv kan købe hvad de vil have på vores hjemmeside. Det er da meget enkelt.

Design et personligt julecover

design_dit_coverHvis du gerne vil have noget mere personligt, og har tid nok til at være kreativ, så foreslår vi at du designer Dit Eget Cover med et julemønster eller foto på! Om du sætter julemanden og hans rensdyr, snedækkede træer eller et andet motiv på coveret, er helt op til dig. Det er nemt, hurtigt og let at designe dit eget cover, og du får det tilsendt på ingen tid!

Glædelig Jul!

Relaterede beskeder:

  • Julen 2014: Hvordan finder man de bedste julegaver?
  • Valentinsdag nærmer sig – Vi har forberedt en…
  • MyTrendyPhone Danmark præsenterer dig for en ny service:…
  • Sådan kan du designe dit eget cover til iPhone 6 eller…
  • 5 bedste bud til juleshopping


This post first appeared on MyTrendyPhone Danmark's Officielle Blog – Prakti, please read the originial post: here

Share the post

En julegave til alle på MyTrendyPhone

×

Subscribe to Mytrendyphone Danmark's Officielle Blog – Prakti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×