Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Binance prezintă tendințele cripto, vara 2023: creștere pentru altcoins pe fondul evoluției favorabile a reglementării, piață relativ temperată

Platforma globală de schimb de criptomonede Binance prezintă tendințele globale ale pieței cripto pentru lunile iunie și iulie, iar vara anului 2023 arată o creștere pentru altcoins pe fondul evoluției favorabile a reglementării, în contextul unei piețe relativ temperate.

Iulie a fost o lună relativ lentă pentru piețele cripto, iar capitalizarea generală a crescut cu doar 1,0%, cea mai mică modificare lunară pentru anul în curs. Acest lucru s-a datorat parțial diminuării nivelului de anticipare în privința ETF înregistrat în iunie. Cu toate acestea, aria altcoin a cunoscut o creștere a activității. Principalul factor a fost rezultatul cazului SEC din SUA împotriva Ripple, în care judecătorul a hotărât că XRP nu a fost o valoare mobiliară, când a fost  vândută publicului pe piața secundară.

XRP a fost cel mai puternic ca evoluție în iulie, iar prețul său a crescut cu 47,4% după o hotărâre favorabilă în cazul menționat anterior. Momentul a reverberat în spațiul altcoin, crescând și prețurile SOL și MATIC. Odată cu rebrandingul Twitter la X, DOGE a înregistrat și o creștere semnificativă a prețului, aparent datorită asocierii sale percepute cu proprietarul lui X, Elon Musk.

BTC și ETH au fost modeste, între primele 10 monede după capitalizarea pieței, scăzând cu 4,1% și, respectiv, 4,0%. În urma unui val de cereri spot Bitcoin ETF în iunie, entuziasmul s-a stins treptat, deoarece investitorii așteaptă acum deciziile viitoare ale SEC.

În iunie, piața cripto se redresase ușor, iar capitalizarea globală creștea cu 3,3%. Această evoluție a fost alimentată, în mare măsură, de creșterea BTC, deoarece cel mai mare administrator de active din lume, BlackRock, a solicitat un fond bitcoin ETF. Un val de optimism s-a răspândit pe piață, BTC și ETH depășind plafoanele de 30.000 de dolari, respectiv 1.900 de dolari.

Informațiile integrale pot fi accesate la: https://www.binance.com/en/blog/ecosystem/binance-research-key-trends-in-crypto–august-2023-7913512985693061884, pentru luna august, și respectiv https://www.binance.com/en/blog/ecosystem/binance-research-key-trends-in-crypto–july-2023-4030636387105304982, pentru luna iulie.This post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

Binance prezintă tendințele cripto, vara 2023: creștere pentru altcoins pe fondul evoluției favorabile a reglementării, piață relativ temperată

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×