Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce este Interact

Interact, IoT PlatformÎn cadrul evenimentul Signify (anterior Philips Lighting), Bogdan Balaci, Director General pentru Sud-Estul Europei, a prezentat cele mai recente inovații din domeniul iluminatului inteligent, punând în evidență soluțiile de iluminat pentru Internetul Lucrurilor (IoT), servicii(Lighting-as-a-Service) și sisteme de iluminat conectat.

Bogdan Balaci, Director General pentru Sud-Estul Europei la Signify
Bogdan Balaci, Director General pentru Sud-Estul Europei la Signify

„Iluminatul devine cu adevărat inteligent, platforma noastră interactivă IoT va crea servicii de date pentru clienți, care să ofere beneficii dincolo de simplul iluminat”, precizează Bogdan Balaci.

Platforma IoT, numită Interact, este concepută pentru gestionarea datelor colectate de la produsele de iluminat conectate, al căror număr este în creştere, de la sistemele și dispozitivele cu senzori. Platforma extrem de sigură, scalabilă, disponibilă în cloud utilizează capacități moderne şi sofisticate de prelucrare și administrare a datelor, inclusiv de învățare automată, pentru a interpreta toate tipurile de date – creând servicii de date pentru clienți, ce vor oferi beneficii dincolo de iluminatul standard.
Interact denumeşte sistemele de iluminat conectat, care vor oferi nu doar suport clienților pentru îmbunătățirea experiențelor lor în domeniul iluminatului, dar care vor putea genera și încărca date pe platforma IoT Interact.  În prezent sunt disponibile:
• Interact City pentru iluminatul spațiilor publice, al șoselelor, străzilor, zonelor pietonale, parcurilor și piețelor
• Interact Landmark pentru iluminat arhitectural
• Interact Office pentru birouri și clădiri comerciale
• Interact Retail pentru spații comerciale mari
• Interact Sports pentru stadioane
Spre finalul acestui an, Philips Lighting va lansa și Interact Industry, care va fi orientat spre nevoile de iluminat specifice fabricilor, depozitelor și centrelor logistice.


This post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

Ce este Interact

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×