Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Grym helg, pappa-ledig(?), dopad(?), kontraktsbrott och börs


Tjenare!

Tillbaka till jobbet nu efter en ritkigt trevlig helg. Lördagens vinst i Bergebo ski marathon, middagen på blackstone och sedan gårdagen som även den var trevlig. Efter träningen så följde vi med min mamma och min brorson på Aqua Nova (äventyrsbad i maserhallen). Det blev några timmars lek och plaskande i vattnet där. Även Alfons var med och fick plaska lite i vattnet. Han verkar gilla att bada, han sprattlar och plaskar omkring med sina ben så gott han kan. Efter den leken så blev det en lugn kväll i soffan där vi kollade senaste Beck-filmen och även ett avsnitt av serien ”Bron”. 

Inatt liksom de flesta nätter på slutet så vaknar Alfons jättemånga gånger. Han sprattlar, skriker, är hungrig bara ett fåtal av dom gångerna, behöver rapa och så vidare. Är det normalt vid fem månaders ålder att fortfarande inte sova bra? Det blir jobbigt för Amanda som tar nätterna då jag jobbar. Planen framöver blir att jag får vara hemma på pappa-dagar måndagar och tisdagar, från någon gång i vår. Det gäller ju att försöka hjälpas åt så gott det går. Jag har ju även den här jäkla träningen att ta hänsyn till, den måste ju skötas också. Tänk vad skönt om jag hade kunnat lägga av någon gång så jag kunde fokusera mer på familjen, men jag är inte där än. Ja ja, det kommer nog bli bättre om jag får vara lite pappa-ledig. 

Idag är det i alla fall vilodag, endast cykel till och från jobbet. Skönt det, även om det var lite kyligt på ditvägen i lite drygt 20 minusgrader, det fick bli dubbla buffar och bra kläder. Känner mig hyfsat pigg i kroppen och har endast lite träningsvärk i magen från gårdagens styrka. 

Ingen kan väl ha undgått skriverierna om den eller kanske dom misstänkta skidåkarna från Sverige som enligt rubrikerna har dopat sig. Jag läser för fullt i Flashback-tråden, länk till den har ni här och här. Spännande helt klart!! Vem tror ni den eller dom misstänkta är??

Ett galet ras på börsen nu, lite jobbigt även om jag sparar på lång, lång sikt. Inga pengar in från lägenheten ännu, köparens bank skyller på mäklaren och köparen som inte kontaktat banken för att skriva på överföringen. Mäklaren skyller på banken. Köparen vet jag inte. Men ”snart” ska jag få pengarna, det har ju bara gått sex dagar över tiden nu. Kontraktsbrott så det sjunger om det väl?! Nåväl, snart får jag lite torrt krut att kasta in i börsen, på sikt kommer det öka igen, bra med en liten sättning. 


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Grym helg, pappa-ledig(?), dopad(?), kontraktsbrott och börs

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×