Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Socialmatch

Hallå där mina kära läsare.

Jag såg att det finns en ny tjänst på nätet från gänget på Blogvertiser (sidan jag brukar använda mig av för att skriva lite sponsrade inlägg) och den heter socialmatch. Denna tjänst hjälper marknadsförare att skapa uppdrags-överenskommelser med micro-influencers. Du kan med andra ord få hjälp med att driva trafik till de märken, webbsidor, produkter, tjänster eller vad man nu önskar sig att driva trafik eller få hjälp med. 

Man kan använda sig av sponsrade facebook-inlägg som sedan boostas av marknadsföraren och som därefter ger kickback till dig som influencer. Du kan registrera dig redan nu som en influencer, om du har en eller flera facebook-sidor med cirka 1000 - 10000 följare. Du kan hitta mer information om detta genom att klicka här.

Vill ni veta mer om vad microinfluencers är, vad det innebär och vad du kan få ut av det så är det enklast att googla på det ordet, eller genom att trycka här

Jag tycker detta är riktigt spännande faktiskt och jag ska själv försöka att testa tjänsten och även läsa på mer i ämnet. Vad tycker du själv? Det verkar väl inte helt fel va?

Hoppas vi träffas på siten!


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Socialmatch

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×