Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Katastrof, både känsla och material. +Resultat Grönklitt


Jahapp. Kalle Anka-tävling. Snöade, dödens klunga. Ingen kunde riktigt gå ifrån. Jag släppte redan på slutet av första Varvet, kom ikapp Igen, och åkte jo-jo. Blev hungrig ett tag på sista varvet, orkeslös och seg sådär som jag varit tidigare också. Lätt krampkänning i både triceps, mage, lår, vader. 

Börjar bli rätt less nu alltså. Men ett led i Mitt försök att laga mitt krossade hjärta så har jag senaste två veckorna gjort tvärtemot tidigare försök och ätit en massa mat och godis. Har gått upp några kilo igen. Det och att skidorna gick katastrofalt idag var väl en anledning till att jag var ett sänke. Fick slita som ett djur för att ens hänga med i klungan. Och massa folk till höger och vänster som hetsar och ska om, usch. Det var inte kul att tävla idag. Alldeles för mycket folk. 

Nu måste jag göra något annorlunda för att hitta formen igen. Känns lite jobbigt på så sätt att jag ska jobba, och inte kan träna dubbla pass. Men det ska väl fixa sig ändå. 

Nej. Jag får sluta vara bitter och bara kämpa vidare. Det är ändå skidor som är det enda jag kan! 16:e kom jag. 40 sekunder från vinst. Misär. 

Stort grattis till Anders Solin som vann! En värdig och stark vinnare!

Siffror: 

1,55,02 timmar
41,16 kilometer
169 snittpuls
184 maxpuls
21,2 km/h snittfart
340 höjdmeter

Resultat:


http://www.adamsteen.se/


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Katastrof, både känsla och material. +Resultat Grönklitt

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×