Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dagens fyra timmar träning


Simon i bakgrunden, Jassenyz och jag. De två hunkarna från FBSK glider omkring i ett par varsina Oakley EV Zero, tänk om man själv hade haft råd med det

Jag har inte haft tid att blogga fören nu, har väl inte det nu heller egentligen. Vi har planterat häck i timmar och nu ska jag förbereda middagen. Amanda och hennes mor jobbar än med häcken, jag smet in en sväng. Tänkte berätta lite kort om dagens fina träningspass.

Mötte upp med DSA för löpintervaller på Jungfruberget. Det var en fin och tuff löpslinga på 2,35 kilometer, med hela 80 höjdmeter. Jag sprang den 4,5 gånger, här är lite siffror från det spektaklet:

1:a - 9,25 min, 178 snittpuls, 184 maxpuls

2:a - 10,05 min, 178 snittpuls, 183 maxpuls

3:e - 10,27 min, 173 snittpuls, 180 maxpuls

4:e - 10,14 min, 176 snittpuls, 185 maxpuls

5:e - 5,00 min, 171 snittpuls, 179 maxpuls 

Planen var tröskel, gick sådär med det. Sprängde mig, rejält på första redan. Sedan var det bara att försöka överleva, på den fjärde så vaknade jag till en aning igen i alla fall, det var skönt. Märks att jag inte kört så mycket intervallpass ännu, men det kommer ska vi nog se.

Efter dessa löpintervaller så "tvingade" Jesper Nyström mig att hänga med honom på fem stycken stegringslopp på löparbanan á 100 meter, så nu är den premiären avklarad också. Fint att få lite fart på benen. Maxhastigheten enligt klockan visade på 2,01 min/km, vilket nästan är 30 km/h. Kanske får ta det med en nypa salt, eller kanske inte?!

När vi sprungit klart så bytte jag om till rullskidsutrustning och gav mig av på fortsatt träning, planen för dagen var att få ihop fyra timmar, löpningen tog totalt 1,40. Jag förstod att det inte skulle räcka med att endast åka till Borlänge, så jag skarvade på med en sväng runt hopptornen och Herrhagen. Det blev lagom och jag landade på 2,20 timmar, 36,91 kilometer och 410 höjdmeter. 

Nya tag imorgon!Karl-Johan Westberg ligger och vilar lite i gräset och fokus i bild är de två herrarna från Falun Borlänge SK, kanske de enda som är kvar i den klubben...?!


Er bloggfavoritThis post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Dagens fyra timmar träning

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×