Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Instrumente gratuite pentru on-page SEO

Tags: cel mai bun


Felul cum Google trateaza practicile webmasterilor nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului, insa ceea ce s-a schimbat este capacitatea motorului de cautarede a aplica linii directoare prin algoritmi imbunatatiti. Implementarea Humminbird, Penguin si Panda au avut un impact profund in peisajul SEO.

Pentru ca un website sa se afle in topul cautarilor trebuie sa ofere utilizatorilor Cel Mai Bun continut din domeniul de care se ocupa. Din fericire exista mai multe instrumente gratuite care va ajuta sa va atingeti acest scop.

tools pentru online
Promovare online

In primul rand voi aborda sfera de keyword research. Dezvoltarea unei liste de cuvinte cheie potrivite este unul dintre cele mai importante lucruri de rezolvat. Deoarece selectarea cuvintelor cheie are un impact profund asupra performantei unui website, procesul selectiei cuvintelor cheie nu trebuie lasat in seama unui singur instrument.

Worstream Free Keyword ofera mii de idei de cuvinte cheie dintr-o baza de date imensa. Acest instrument este mai bun decat multe alte variante platite.

Keyword Eye Basic este un instrumet de sugerare vizuala a cuvintelor cheie.

YouTube Keyword este un instrument excelent pentru keyword reseach nu doar pentru continut video. Iata cum:

-          Scrieti un cuvat oarecare in YouTube Keyword Tool
-          Cautati cea mai lunga expresie gasita care nu are suficiente date.
-          Verificati expresiile in YouTube.
-          Verificati datele si vizualizari ca sa vedeti daca este necesar un nou continut legat de acea expresie.
-          Daca ati gasit “hattirck-ul” vechi+multe vizualizari+putine rezultate incercati sa creati ceva in jurul acestuia.

Übersuggest foloseste datele sugerate din Google sau alte motoare de cautare. Este un instrument extraordinar cand vine vorba de expresii formate din multe cuvinte.

Voi merge mai departe prezentand cateva instrumente destinate continutului. Toata lumea stie ca Panda ne-a dus intr-o noua era a calitatii continutului. Instrumentele despre care voi scrie mai departe va pot spijini in dezvoltarea acestui aspect.

promovare in online
Intrumentele necesare pentru promovarea online

Anchor Text Over Optimization va ajuta sa gasiti cuvintele si expresiile supra-optimizate si care necesita o prelucrare manuala.

Convert Word Document to Clean HTML este un convertor gratuit al documentelor create in Microsoft Word, Writer sau alte editoare de text.

Copyscape este un instrument prin care verificati originalitatea textelor. Este un soi de motor de cautare care va permite sa verificati daca un text este un plagiat.

Nu in ulimul rand voi arata cat de simplu este sa folosim instrumentele tehnice destinate celor care nu suntem “tehnici”.

Xenu’s Link Sleuth este programul care are la baza un soft care localizeaza si indexeaza site-uri web pentru motoarele de cautare si efectueaza validarea link-urilor textelor, imaginilor, constructia site-ului si fundalelor.

Robots.txt Generator este un instrument gratuit folosit pentru crearea fisierelor robots.txt.

Robots.txt Checker analizeaza sintaxa din fisierele robots.txt cu scopul de a verifica daca formatul fisierului este valid.

URI Valet Header Checker se utilizeaza pentru a vedea numarul total al obiectelor (lucru cerut de http), timpul de download, detaliile obiectelor, link-urile interne ale documentelor si link-urile externe impreuna cu verificarea headerelor.

Title and Description Optimization ne ajuta sa aflam ce titluri si descrieri utilizeaza competitorii nostrii. Este cel mai bun instrument pentru aflarea informatiilor de acest gen.

Image SEO verifica numele imaginii, atributele (autor, descriere, cuvinte cheie) si dimensiunile.

Schema Creator ofera cea mai usoara cale de a crea HTML. Schema.org furnizeaza o colectie de scheme care pot fi utilizate pentru crearea de pagini web care sunt recunoscute de marile motoare de cautare, Yahoo, Bing,Google etc.


This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Instrumente gratuite pentru on-page SEO

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×