Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Alegerea unei rochii de nuntă perfecte

Acum că s-a terminat cu toate sărbătorile majore, posturile și vremea rea, este timpul să petrecem la nunți. Cum sunt convinsă că știi deja, vara este sezonul preferat al cununiilor. Dacă aceste evenimente erau rare în anii precedenți, înaintând în vârstă, tot mai multe prietene de-ale tale îți trimit invitații pentru a le fi aproape la cel mai important eveniment din viața lor. Și absolut de fiecare dată ți se întâmplă să nu te poți decide asupra cărei rochii de nuntă ți se potrivește cel mai bine.

Indiferent că urmează să iei parte la căsătoria celei mai bune prietene din copilărie sau a unei colege de birou, de fiecare dată pierzi o mulțime de zile uitându-te printre sute de modele de rochii de nuntă online fără să găsești nimic.

Articolul de față a fost creat ca un ghid de achiziție al acestor ținute vestimentare atât de importante în viața noastră socială. Sper ca la finalul lui să ai anumite repere după care să te ghidezi, care să îți reducă timpul petrecut pe site-uri de specialitate.

Desigur că înainte de toate trebuie să stabilim la care dintre evenimente urmează să iei parte. Într-un fel te vei îmbrăca pentru cununia civilă și altfel pentru biserică, ori restaurant. Pe aceste criterii m-am gândit să și separ diversele categorii de ținute.

Și rolul pe care îl ocupi în timpul ceremoniei este foarte important. Pe site-ul nostru vei găsi un ghid amănunțit despre alegerea unor rochii pentru domnișoare de onoare perfecte. Dar pentru acest articol considerăm că ești doar o invitată, fără vreun alt scop mai important.

Rochii pentru cununia civilă

În funcție de cuplul care urmează să își unească sufletele, cununia civilă poate avea loc fie în prima parte a zilei, înainte de cununia religioasă și restaurant, fie într-o zi total separată de cea în care va avea loc petrecerea. În general, pentru acest eveniment ținuta nu trebuie să fie una extrem de elegantă.

Vei putea alege orice între rochii semi-formale scurte și până la modele de rochii până la genunchi, cu motive florale. Ideal ar fi să asortezi culorile cu sezonul în care se desfășoară cununia. Pentru vară se potrivesc bine tonurile mai calde, primăvara motivele florale, în vreme ce toamna culorile mai pastelate sunt mai atractive.

Rochii pentru biserică

Atunci când vine vorba de cununia religioasă, ținuta trebuie să fie ceva mai sobră. Tocmai de aceea te sfătuiesc ca dacă alegi o variantă mai casual la civilă, aici să mergi pe mâna unei rochii de nuntă lungi și elegantă.

Cum variantele cu decolteu nu prea se potrivesc pentru slujbă, ai putea alege modele cu un aer classy, ce vin cu diverse aplicații în partea superioară. Optează pentru guler tip bărcuță sau de ce nu, pentru volane.

În același timp, cu o rochie simplă, neagră din dantelă nu ai cum să dai greș.

Rochii pentru restaurant

Ei bine, atât mirii cât și invitații abia așteptă să ajungă la restaurant, pentru a se putea distra. Este momentul în care nouă ne place să strălucim și să ieșim în evidență cu ținutele noastre. Chiar și așa, este de preferat ca outfit-ul să fie, totuși, unul elegant.

Cel mai important sfat pe care ți-l pot da este să alegi ținuta în funcție de silueta proprie, iar apoi să ții cont de stilul tău vestimentar.

Astfel, nu este nevoie să alegi rochii de nuntă mulate, dacă fizicul tău nu este potrivit pentru stilul acesta. Stai liniștită că atât femeile mai plinuțe, cât și cele prea slabe vor arăta superb, dacă își potrivesc ținutele cu fizicul propriu.

Foarte multe reviste scriu că este musai să alegem rochii cu decolteu pronunțat, dar nu toate ne putem lăuda cu o pereche de sâni ca cei ai Mihaelei Rădulescu. Așa că trebuie să ne adaptăm gusturile, conform propriului corp. Și cu siguranță, cu puțină atenție, nu avem cum să greșim.

Rochii pentru nuntă în aer liber

Am ales această categorie separat, pentru că astfel de evenimente sunt unele unice, în felul lor. Cel mai adesea, ele sunt de genul 3 în 1.

Adică va veni atât un ofițer de la Starea Civilă, care îi va cununa din punct de vedere legal pe tineri, cât și un preot care să le citească slujba nunții. Iar toate au loc, în general, în incinta restaurantului – fie în curtea interioară, ori pe un ponton care se prelungește deasupra apei, sau poate lângă o cascadă din spatele terasei unde va avea loc petrecerea. De aceea le-am numit 3 în 1.

Aceste nunți au loc cu precădere vara, iar ținând cont că mare parte a nunții are loc în aer liber, și ținuta ta va trebui să fie una adecvată. În general ar fi bine să optezi pentru rochii de nuntă lejere, cu motive tradiționale ori florale. Cu toate că prin natura sa, un astfel de eveniment este unul mai relaxat, sub nicio formă nu te îmbrăca în blugi și în tricou.

Concluzii

Chiar sper ca sfaturile pe care ți le-am împărtășit aici să te ajute în a alege rochia de nuntă ideală. Și ca un pont suplimentar, ori de câte ori alegi rochii de nuntă online, nu te decide dacă o păstrezi până nu o probezi. Așadar, asigură-te că magazinul de unde cumperi are o politică bună de returnare.

Articolul Alegerea unei rochii de nuntă perfecte apare prima dată în Cutiamica.ro.This post first appeared on Cutiamica, please read the originial post: here

Share the post

Alegerea unei rochii de nuntă perfecte

×

Subscribe to Cutiamica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×