Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Udvaranje nije izašlo iz mode: Evo kako to rade poznati

Ko kaže da muškarci nisu romantični? Naše zvezde su pravi dokaz da ova tvrdnja apsolutno nije tačna.

Iako već godinama imaju žene ili devojke, ovi momci nastavljaju da im se udvaraju i to na društvenim mrežama. Ljubavne poruke, romantične slike i osećajni postovi su zamenili nekadašnje serenade i ljubavna pisma ali romantika je još uvek tu.

Filip Živojinović

Trenutno jedan od najaktuelnijih parova, pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, sin nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinović,a cvetaju od ljubavi. Filip ne prestaje da iznenađuje svoju dragu, pa pored velike pažnje koju uživa pored njega, on ne zaboravlja da joj pred svima izjavljuje ljubav. Ovakve poruke joj ostavlja na društvenim mrežama.

Dobro jutro svima. Zelim vam da ga zapocnete ovako. Poljupcem sa Osobom Koju Volite najvise na svetu.

A Photo Posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

– Dobro jutro svima. Želim vam da ga započnete ovako. Poljupcem sa osobom koju volite najviše na svetu – napisao je Filip uz fotografiju. Pored toga najčešće na fotografiji napiše “Ona” ili “Ti si mome srcu rima”, a svaki opis ispraćen je ljubavnim emotikonima.

Branislav Bane Opačić

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca kod nas je tvorac nekih od najlepših ljubavnih misli koje kruže internetom, a inspiracija za ove romantične reči je uglavnom njegova žena Marina.

Jer ti si ja. Ja sam ti. Dvoje koje je nekada bilo jedno.

A photo posted by Bane Opačić (@baneopacic) on

On stalno postavlja fotografije svoje žene, a ovaj put je dodao jednu od mnogo poruka koje ima za nju.

– Neću nikada ništa da ti obećam. Reči se izližu, reči obavezuju, a ja sam tu da ti sijam u pogledu, da umem da te nasmejem. To je za mene značilo ono “Da”. Obećam sebi ujutru da ćeš zaspati srećna uveče. Dan po dan, neki bolji od drugog, ali svaki naš. O drugim stvarima ne brinem, svega je meni dok mi je nas – emotivan je Bane.

Nikola Rokvić

Nikola Rokvić i njegova žena manekenka Bojana Barović, nerazdvojni su od kada su se upoznali na snimanju serijala “Survivor”. Ovih dana očekuju ćerkicu, a Nikola je svoju radost podelio sa nežnom slikom na kojoj grli stomak svoje žene.

Verujem da se više nikad nećemo razdvajati na duže vreme… Dosta je bilo…

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

Pored toga što svakodnevno objavljuje koliko mu nedostaje supruga, Nikola često pored njene fotografije udeli bezbroj komplimenata. A nedavno se prisetio i njihovog venčanja i dana kada je postao najsrećniji čovek.

– Taj dan, čas i trenutak. Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog Anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem – napisao je Nikola, a nedugo zatim objavio i Bojaninu fotografiju uz najlepše citate iz “Malog princa”.

Bojan Boki Perić

Od kada je u vezi sa svojom devojkom Anđelom Bojan deluje kao da nikada nije bio srećniji. Oni su godišnjicu proslavili na Santoriniju, a tom prilikom je Bojan podelio fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube.

I Boga molis nek je vecno tu.. #Ljubav #love #anniversary #santorini #cyclades

A photo posted by Bojan Peric (@bokiperic) on

– I Boga moliš nek je večno tu – dodao je romantični Bojan. On često pored njihovih fotografija piše kako oseća da Anđeo poslat odozgo struji kroz njegovu krv, a da je upravo njegova devojka zaslužna za sve zvezde i raskoš koju vidi.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Udvaranje nije izašlo iz mode: Evo kako to rade poznati

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×