Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ni sandale, a ni patike: Obuća koja je novina ove sezone

Danijela Biškup, dizajner LILU obuće, otkrila je šta je Ove Sezone IN

– Cipele ne podležu nekim velikim trendovskim promenama, jer su vremenske prilike takve da se često kod obuće preskače proleće i da se iz čizama ulazi direktno u sandale. Zato se kao i uvek nose modeli na šnir, bilo da su ravni ili sa štiklom. Pored neizbežnog cveća, metalik koža i lakova, predlažu se i papuče kao novina i to sa debelom kockastom štiklom – kaže Danijela.

Obuća Lilu

Obuća Lilu

Što se boja tiče, ove sezone vladaju: žuta u svim svojim tonovima, od sunčano žute pa sve do senf nijansi, puder roze, bordo, ali i sve nijanse ljubičaste.

– Međutim, ne treba preskakati ni svetlo plavu, teget kao ni drečave boje, posebno crvena. Ono što se pojavilo prethodnih sezona kao spas za prelaznu prolećnu sezonu, a zove se obuća, su patike Koje su odavno prestale da budu obuća za sport i kod kojih se i najpoznatije svetske modne kuće utrkuju koji će novi fešn model patika ponuditi. One se nose i uz suknje, kao i uz najromantičnije komade odeće, haljine, tunike i slično – objašnjava kreatorka.

Obuća Lilu

Obuća Lilu

Što se tiče štikli sada su aktuelne deblje i kratke kockaste pete.

– Iako su one u trendu, to ne znači da se tanke ne nose. Kod sandala su Rimljanke i dalje vrlo zastupljene, bilo da su ravne ili sa štiklom, većom ili manjom. Nema više onih vrtoglavih štikli i platformi u kojima žene izgledaju kao da imaju kopita na nogama i koje su vrlo neudobne i robusne, a koje su nosile skoro sve zvezde crvenih tepiha važnih svetskih događaja. Toga više nema. Sada se preporučuju prave elegantne sandale sa visokom štiklom i sa tankim klasičnim đonom. Kao kontra tom stilu, a uz vrlo aktuelne spavaćica-kombinezon haljine, najbolje idu glomazne čizma-sandale koje su letnja verzija martinki i koje su grube, a koje su zanimljive u kombinaciji sa nežnim i romantičnim haljinama. Nećete pogrešiti ni ako uz takav stil odeće nosite rimljanke. Vrlo je zastupljena vintaž obuća ili ona Koja tako izgleda, tako da uvek možete da aktivirate neki stari očuvani model. Ne treba zaboraviti da Vi nosite obuću, a ne ona vas – savetuje Danijela.

Obuća Lilu

Obuća Lilu

Ona je za čitaoce “Aske” otkrila koja je to odeća koja je moderna, ali u isto vreme i udobna.

– To je obuća za debljom i ne previsokom štiklom koja je aktuelna i ove sezone. Ali žene generalno nikada nisu marile da, zarad udobnosti, prave kompromise. Uvek su u prodaji bolje prolazile visoke štikle, jer žena u njima najbolje izgleda – kaže kreatorka i navodi da postoji jedan trend koji nikada nije izašao iz mode, a to je klasična salonka.

–  I ona se vremenom menja, u smislu da joj je drugačiji špic, ali je u suštini klasična špicasta salonka uvek potrebna, bilo da je u crnoj ili nekoj jarkoj boji.

Obuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća Lilu12799330_10153590353915345_3557922868178795617_nObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća Lilu1622259_10153627772800345_3395425558547731402_nObuća LiluObuća LiluObuća LiluObuća Lilu


This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ni sandale, a ni patike: Obuća koja je novina ove sezone

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×