Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ne slutite koje priče oni kriju: Glumci filma “Venčanje mog najboljeg druga” otkrili tajne stare 22 godine!

Rame uz rame sa njom glume i Kameron Dijaz, Dermot Malruni  i Rupert Everet. Radnja prati priču njujorčanke Džulujane Poter koja tri nedelje pre svog dvadeset osmog rođendana, dobija poziv na venčanje svog najboljeg prijatelja. Njih dvoje su studirali zajedno, i još tada obećali jedno drugom da će se, ukoliko se ne venčaju do dvadeset osmog rođendana, venčati jedno sa drugim. Majkl ( Deromoton) joj je naime saopštio da će njegova supruga biti Кimberli Volas (Kameron) , dvadesetogodišnja devojka iz bogate porodice. Tada počinje “borba” oko osvajanja budućeg supruga.

Ovaj američki film brzo je postao hit, a sada 22. godine kasnije i dalje se prepričavaju neke scene iz ovog ostvarenja. Zato se četvoro glavnih junaka srelo u Los Anđeles kako bi pozirali za naslovnu stranu “Entertainment Weekly” magazina. Tom prilikom su i otkrili neke tajne sa snimanja Filma.

Gde su danas Majkl i Kimberli?

Ukoliko pitate ekipu sa snimanja ili fanove ovog filma svi će reći da su ubeđeni da su Majkl i Kimberli u ljubavnoj vezi i dalje.

– Postoje mnoge teorije o tome zašto je ona prava žena za njega, ili on pravi čovek za nju – rekao je Dermot.

Sa druge strane Rupert smatra da Džordž (Rupert) i Džulijen (Džulija) podsećaju malo na Vil i Grejs.

Prve impresije nakon snimanja filma

Nakon premijere filma, ovo ostvarenje dobilo je oštre kritike. Gledaoci nisu učekivali da će Džulijen imati srećan kraj i smatraju da to nije zaslužila. Kako objašnjava ekipa, publika joj to ni dan danas nije oprostila.

– Gledaoci jednostavno nisu bili spremni na scenario da ona završi u zagrljaju drugog muškarca. Hemija koju su preneli Rupert i Džulija je zaista velika i to su gledaoci osetili – rekao je direktor filma P. Dž. Hogan.

Najpoznatiji karaoke nastup


View this post on Instagram

A post shared by Cinema Terraza (@cinematerraza) on

Sećate li se specijalne scene kada pevaju karaoke Džulijen, Majkl i Kimi? Kameron Dijaz je imala velikih problema da snimi ovu scenu.

– Bila sam preplašena kada je trebalo da snimim ovu scenu. Doživela sam pravu traumu kada je trebalo da stanem ispred ljudi i da pevam. Mislila sam da neću preživeti. Zaista ne umem da pevam i to zvući sramno i zastrašujuće. Želela sam da pobegnem i nestanem, ali mi je Dermot pomogao u ovome. Rekao je: “Ti možeš to da uradiš!”. Tokom snimanja scene sam celo vreme gledala direktno u njega dok mi je on dobacivao: “Dobro si, nećeš umreti”, a ja sam se osećala kao da stvarno umirem – otkrila je Kameron u intervjuu za EW.

Ovako ekipa izgleda 22 godine kasnije:


View this post on Instagram

A post shared by Monica 💜💋 (@momo26810) on

Da li vi volite ovaj film?

Pročitaj još:

Ovo su svetske zvezde koje su “protrčale” kroz najpopularniju humorističku seriju Prijatelji!

Volite “Seks i grad”? Koliki god da ste fan poznate serije, OVE stvari sigurno niste znali

Glumci “Igre prestola” kakve niste videli pre: Oženio se Džon Snežni, a njegove kolege slavile do zore!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ne slutite koje priče oni kriju: Glumci filma “Venčanje mog najboljeg druga” otkrili tajne stare 22 godine!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×