Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Najslađe glamurozne haljine: Ovako izgledaju crveni tepisi iz ugla jedne šestogodišnje devojčice!

Mašta raste, kao i kreativnost, ali na drugoj strani, pod internet nebom.

Društvene mreže pružaju mogućnost da izrazite sebe, da se igrate i da podelite sve svoje ideje sa svetom. Dokle god ste drugačiji od ostalih bićete primećeni i neko će vas zapaziti, a ako budete baš srećni taj “neko” će Biti više od 200 hiljada ljudi.

Upravo su jedna mama i njena ćerkica iz Turske odlučile da dodaju svetu malo boje, ali i humora kreativnim objavama na Instagramu. Ono što one rade ljudi prepoznaju kao interesantno, neobično i vredno pažnje.

Ova majka (“Alya Chaglar”) oblači svoju mezimicu po “poslednjoj modi”, kreira za nju sve najpopularnije haljine sa svetskih crvenih tepiha i dopušta joj da vidi kako je to biti u ulozi Rijane, Nikol Kidman, Megan Markle, Lejdi Gage i mnogih drugih.

Ono što je dobro jeste da za to ne troši enormno mnogo novca, koliko verujemo da prave toalete i vrede, sve je do mašte. Pogledajte neke najinteresantnije kreacije i pokušajte da prekopirate njihovu igru, možda se dobro zabavite.

Materijali koje one koriste jesu: majlonske kese za đubre, pucketavi materijal za pakovanje stavri, hamer, papir običan, voće, stare novine, karton, markere i tome slično. Hajmo malo sa njima do Holivuda.

Suština je da deci prižite mnogo zabave i smeha jer će takvo detinjstvo pamtiti.

Pročitaj još:

Obucite se poput Kejt Midlton: Ovo su najzapaženije kombinacije za mnoge prilike, a dostupne su SVIMA!

Svaka građa tela zahteva poseban model čizama: Saznajte koja obuća je idealna za vas!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Najslađe glamurozne haljine: Ovako izgledaju crveni tepisi iz ugla jedne šestogodišnje devojčice!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×