Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Potvrdile ljubav? Naša stilistkinja Maša Mandžuka u emotivnoj vezi sa glumicom Demi Mur!

Njih dve nikada nisu želele da potvrde ove navode, ali je oštro oko fotografa iz Amerike zabeležilo trenutak njihovog zajedničkog popodnevnog provoda. Ovo je bio dovoljan dokaz medijima pa da potvrde svoja saznanja.

Demi je iskoristila jedno popodne da zajedno sa Mašom i njenom ćerkom Rumi poseti butike kako bi zajedno odabrale novu garderobu za devojčicu.

Njih dve su izgledale srećno i nasmejano pa bi se moglo zaključiti da uživaju zajedno.

Kako je moglo da se pročita na stranicama američkih portala, njihovi dobro obavešteni izvori su naglašavali kako su Demi i Maša poslednje tri godine u ljubavi i da zajedno odgajaju Mašinu ćerku Rumi.

Maša Mandžuka, Demi Mur

Foto: Profimedia

Podsetimo, Demi Mur iz braka za Brusom Vilisom ima troje dece.

Mnogim ljudima u Srbiji je šokantan podatak da se deca podižu u istopolnom braku, a ekipa portala Aska je na tu temu imala prilike da razgovara sa doktorom psihologije Dejvidom Betorijem, koji radi psihoterapiju sa LGBT populacijom u Americi.

– Postoje mnoge studije koje su tokom godina bile objavljene na osnovu toga da li će deca uspeti u okruženju heteroseksualnog para koji im obezbeđuje sve ono što je od suštinskog značaja za odrastanje, toplina, brižljivost i osnovne potrebe poput sigurnosti, hrane i skloništa. Deca često žele da život dotaknu onim putem kojim to čine njihovi roditelji, a isti stav imaju i mališani koji odrastaju u ovakvim porodicama. Ne želim da kažem da nema loših roditelja među istopolnim parovima, ali je suština da naglasim da njihovo seksualno opredeljenje nema nikakve veze sa time kakvi će biti roditelji – naglašava Betori.

On misli da deca iz istopolnih brakova imaju tendenciju da rastu otporniji i snažniji. Dok stare, čuju stvari koje su negativne u vezi sa njihovom porodicom od drugih. Ali kroz odrastanje shvate da je ljubav nešto sveto i posebno, kao i to da je mnogo iznad onoga što njihov komšija misli.

Pročitaj još:

Podigla se bura o priči istopolnih roditelja sa decom, a evo šta na to kaže psihoterapeut za LGBT populaciju

Džulija Roberts i Demi Mur stigle u Beograd! Evo kako provode vreme u našoj prestonici

Iskreno: Ispovest LGBT devojke u danu kada je homofobija glavna temaThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Potvrdile ljubav? Naša stilistkinja Maša Mandžuka u emotivnoj vezi sa glumicom Demi Mur!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×