Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vodite računa o telu tokom zime: Ukoliko želite da se ispod kaputa naziru zategnute noge radite ove vežbe

Često se dešava da se devojke opuste kada dođu jesen i zima, jer smatraju da će sve viškove prekriti kaputi, džemperi i jakne. Međutim, tim opuštanjem iskačemo iz balansa i remetimo organizam. Ako ste jedne od onih dama koje su pazile na liniju zbog kupaćih kostima i generalno letnjih dana, savetujemo da ostanete u treningu tokom hladnijih dana, telo će vam biti zahvalno.

Možda mislite da nemate vremena i da je sve komplikovano kada se zima uvuče u stanove, ali mora tako da bude. Ako ne želite da trošite vreme, a ni novac na teretane možete da se posvetite sebi i zategnete i u kućnim uslovima. Ovaj put ćemo se bazirati na Noge.

Navijte alarma pola sata ranije i obradujte organizam novom jutarnjom rutinom- vežbanjem. Em će vas lepo razbuditi, em ćete biti poletni i produktivniji čitav dan.

Izdvojili smo za vas seriju vežbi koje će vam pomoći u misiji “zgodne noge ispod kaputa”. Ne zaboravite na zagrevanje pre i istezanje nakon treninga.

Srećno!

Sada, tuširanje i krenite opušteni i nasmejani u novi dan.

Pročitaj još:

Mesta na kojima se gojite pokazuju da li ste zdravi: Zbog OVOGA imate masne naslage na telu!

Dženifer Aniston i Sara Jo su probale: Kik boks za žene, nasilan sport ili odličan trening za vitko telo?

Trening koji brže zateže telo: Vežbajte u štiklama, Sara Džesika Parker će vam pokazati kako!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Vodite računa o telu tokom zime: Ukoliko želite da se ispod kaputa naziru zategnute noge radite ove vežbe

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×