Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ostvarićete nemoguće: Mars više ne ide retrogradno, a evo šta nama donosi njegovo direktno kretanje!

Sećate li se one vatre u vašoj duši? Ona nikada ne prestaje da gori. U astrologiji, ta Vatra je Mars.

Ovog leta je Mars išao retrogradno pa je nekako sve bilo tiho i mirno. Kad Ste opušteni ta vatra u vama treperi i svetli poput sveće. Kad ste strastveni vatra se širi i bukti. A u trenucima u kojima se osećate ljutito,  varniči na sve strane. Ovo vam to daje energiju sa kojom idete kroz život, ona vas pokreće i gura  vas do cilja.
U samom centru svake vaše odluke, koraka, uzdaha pa i poljubca živi vaš Mars. On je okidač, pokretač, vaših akcija, novih početaka i borbi.Podstiče vaše želje i daje vam motivaciju.

Sad, kad je Mars krenuo direktno, nastavljamo sve one stvari koje su stale 27. juna kad je on započeo retrogradni hod. Poenta retrogradnosti je kako da koristite vatru koja gori, ali i da naučite da uspostavite balans kada su akcija i kočnica u sukobu. Kroz ovaj planetarni fenomen treba da ste to apsolvirali.

Mars se kreće trenutno poslednjim stepenima Jarca i on će vas naterati da ostvarite nemoguće. Završićete poslove koji su vam delovali preteški. Imaćete priliku za nešto novo, a to će vam biti izazov, Mars u Jarcu ne odustaje. Sa njim ćete biti pametni i iskoristićete svoje iskustvo.
Svaki novi posao u ovom periodu prihvatite, stare ljubavi obucite u neko novo ruho, a ka novim strastima potrčite što hrabrije, jer to je tek priprema Za Marsa u Vodoliji koji će biti 12. septembra.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ostvarićete nemoguće: Mars više ne ide retrogradno, a evo šta nama donosi njegovo direktno kretanje!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×