Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Osvežite kuhinju detaljima o kojima malo ko razmišlja, a mogu da daju poseban “šmek” prostoru!

Tags: koji malo tanjire

Kada se priča o uređenju doma retko se pominju detalji, odnosno i kada se pominju Malo ko posveti pažnju servisima za ručavanje. Danas ćemo da se osvrnemo na tanjire.

Verujem da je većina vas odrasla u kućama gde je postojao servis star “toliko i toliko” godina, od prababe Koji se čuva za “specijalne prilike”. Svi ti starinski servisi imaju vrednost, kako emotivnu tako i materijalnu.

S druge strane, svedočimo sve češćoj pojavi i savremenijih kompleta koji su različitih dezena, jeftinijih materijala i uglavnom odišu modernizmom.

kuhinja, tanjiri

Foto: Profimedia

Hajde da se malo igramo i u kuhinje unesemo prolećni stil i vedrinu, naći ćemo sredinu između pomenute dve krajnosti. Ako već imate neke gore pomenute servise za ručavanje koji se iznose “za posebne prilike”, osvežite svakodnevne tanjire.

Budite kreativni i nemojte da “robujete” time da sve mora da vam bude isto i u skladu sa bojom kuhinje.

Naš današnji predlog i savet za sve vas koji biste nešto da promenite u kuhinji i trpezariji jeste da kupite tanjire takve da svaki bude u različitoj boji, drugačijeg dezena i oblika.

Da li ste razmišljali o tome?

Na taj način ni jedan gost neće imati isti tanjir, a i vi ćete same svaki dan imati drugu boju na stolu. Kažu da se po jutru dan poznaje, nek vaše počne intenzivnijim bojama na stolu, pa s tim u vezi računajte na takvo i raspoloženje tokom dana.

Pustite mašti na volju i recite “NE” jednoličosti.

Pročitaj još:

Napravite od kuhinje filmski prostor koji će da bude vaša oaza mira!

Uredite vaš dom po meri proleća: Za OMBRE stil se odlučuju samo oni sa istančanim ukusom!

Feng šui za podstanare: Kako da pretvorite iznajmljenu garsonjeru i mali stan u topli domThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Osvežite kuhinju detaljima o kojima malo ko razmišlja, a mogu da daju poseban “šmek” prostoru!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×