Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Put do zvezda posut trnjem? Evo čime su se svetske zvezde bavile pre nego što su stekle popularnost!

Možda vam je teško da zamislite jednog Breda Pita da šeta ulicom u kostimu pileta, ali radio je to.

Veruje se da su mnogi uspešni danas baš zbog toga što znaju da “poštuju” dinar. Skoro svi oni koji su u mladosti razvijali radne navike kroz razne poslove koji nemaju veze sa onim što su posle postali, naučili su da se ophode prema novcu i da cene isti.

Smatra se da ko ume da živi i bude zahvalan kada ima malo, ceniće i kada krene da dobija puno novca i drugačije će se ponašati, znaće da uživa na pravi način – pravilo uspešnih.

Oni su dokaz da se ne postaje poznat “preko noći” i da niko nije rođen sa milionima u džepu. Hajde da otkrijemo kakav je bio put ovih zvezda i koji su to poslovi koji su ih doveli do planetarne popularnosti.

Sindi Kraford

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Poznata manekenka i super model, Pre Nego što je postala popularna radila je sa kukuruzima. Čistila je i brala kukuruze za četiri dolara po satu.

Bijonse

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Svetski poznata pevačica je, pre nego što je postala “kraljica B”, radila u frizerskom salonu svoje mame. Naime, često je izjavljivala kako je za svoj džeparac pomagala i čistila u salonu skupljajući kosu sa poda, nakon šišanja.

Bred Pit

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ko zna koliko puta su neki amerikanci prolazili pored maskote žutog pileta, a da nisu ni znali da se iza nje krije najpoznatiji šmeker Holivuda. Baš to što ste čule, poznati glumac je pre nego što je postao poznati glumac, nosio razne reklamne kostime ne bi li zaradio džeparac.

Megan Markl

Megan Markl

Foto: Profimedia

Pre nego što je dobila ulogu u poznatoj seriji “Suits” i pre nego što je upoznala princa Harija, ona je bila kaligraf i radila kao frilenser u period 2004. i 2005. godine, ne bi li imala dodatne prihode i “svoj dinar”.

Čajnin Tatum

čajnin tatum, magični majk

Foto: Profimedia

Glumac koga je proslavila uloga u filmu Magični Majk je zapravo to i bio pre nego što je počeo da se bavi glumom. Čajnin se bavio striptizom u mladosti. Možda je to razlog zašto je tako verno dočarao ulogu Majka u pomenutom filmu.

Niki Minaž

Niki Minaž

Foto: Profimedia

Pevačica je bila konobarica u američkom restoranu. Izjavljivala je kako je volela da radi sa ljudima, ali joj je smetalo čišćenje koje je uz tadašnji njen posao išlo. Nije se dugo zadržala tamo. Zapravo, bila je otpuštena jer je, kako svetski mediji prenose, jednom prilikom jurila zaljubljeni par do parkinga restorana kako bi uzela od njih svoju hemijsku olovku koju su joj oni “ukrali”.

Pročitaj još:

Ovome se niko nije nadao: Na sceni blista, a kada se fotografiše privatno to izgleda OVAKO!

Dama bez blama: Ona ima planetarnu popularnost, a ne stidi se da se OVAKO obuče!

Ona ne krije mane na telu: Snažna poruka Demi Lovato koja tera devojke na razmišljanje!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Put do zvezda posut trnjem? Evo čime su se svetske zvezde bavile pre nego što su stekle popularnost!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×