Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Od manekenke, preko glumice, pa sve do kreatorke: Ovo sigurno niste znali o plavookoj Liv Tajler!

Liv Tajler je glumica naizgled mirna i seksipilna, ali zapravo sa bogatom životnom pričom koja je vredna nekog scenarija. Iako je nadomak pete decenije, ona izgleda zavodljivo.

Naime, sad je opšte poznato da joj je otac Stiven Tajler, frontmen grupe Aerosmit, ali ona je do svoje osme godine verovala da joj je on ujak, a da je otac drugi čovek sa kojim je njena mama živela.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Glumica ima jedan raskinut brak iza sebe i tri sina. U braku sa prvim mužem (muzičarem „Roystona Langdona“) je bila od 2003. do 2008. godine, a u skladnoj vezi sa Davidom Gardnerom je od 2014. godine. Često je izjavljivala da su joj muškarci enigma i da smatra da najiskreniju i najjaču vezu od svih muškaraca koje zna ima sa svojim sinovima kojima se ponosi.

Liv je počela da se javnoti pokazuje prvo kao manekenka, smatra da je talenat za modu i modeling nasledila od bake, zatim se preusmerila na glumu u kojoj je izgradila zavidnu karijeru, a nakon više godina u tom svetu, krenula je putem kreiranja garderobe.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

U svemu tome, stiče se utisak da je gluma uvek prisutna, u većoj ili manjoj meri.

Danas, posle pauze u istoj, glumi u novom filmu „Zver“.

Po uzoru na čuveni filmski serijal „Sumrak saga“, ovaj film je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva. Dobro poznata tema o vukodlacima, obrađena je na novi, interesantniji način.

Foto: Promo

Foto: Promo

„Zver“ je debitantsko ostvarenje nemačkog reditelja Fric Boma, koji je zajedno sa Florijanom Ederom napisao i scenario za ovaj horror. Glavna uloga poverena je zvezdi filma „Dnevnik jedne tinejdžerke“ Bel Pauli, dok će joj društvo praviti upravo Liv Tajler koja se vraća na veliko bioskopsko platno.

Ukoliko ste se uželeli Liv na filmskom platnu, pomenuti film će biti od 19. aprila u našim bioskopima.

Pročitaj još:

Odri Hepbern je dobila Oskara za glumu, a njen privatni život je kao NAJTUŽNIJI film

Put do zvezda kao u scenariju za dobar film: Nestvarna životna priča pevačice za koju malo ko zna!

Proslavila se u “Prijateljima”, zavela je Breda Pita, a danas je jedna od najplaćenijih glumicaThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Od manekenke, preko glumice, pa sve do kreatorke: Ovo sigurno niste znali o plavookoj Liv Tajler!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×