Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Indira Levak: Svako je u životu napravio neku grešku, ali iz njih se i uči, zar ne?

Pevačica Indira Levak ovih dana promoviše treći samostalni singl intrigantnog naslova “Greška mog života” za koji je sama napisala tekst sa kojim će se, kaze, mnogi poistovetiti. Muziku i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz.

Indira Levak

Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proleća je očekuje i izlazak prvog samostalnog albuma. Svaka pesma će, dodaje, biti drugačijeg karaktera ali je njena energija ono što ih spaja.

Indira Levak

– “Greška mog života” je jaka pesma, urbane produkcije koja je upakovana u moj specifičan muzički izraz. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu stvar i usvojili moje želje i zahteve. Tačno sam znala koji zvuk želim i kakav tekst bi trebalo da bude. Svako je u životu napravio poneku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?! – kaze, kroz smeh, harizmatična Indira koja je spot za ovu pesmu snimila u Galovcu, u porodičnom proizvodnom pogonu koji se pokazao kao odlična scenografija za ovu priliku.

Uz Indiru, u spotu su plesači K Teama. Ovo je Indirin prvi kontakt s “Aerial hoopom”, veštinom plesa na obruču i oduševila se, a kako joj je išlo pogledajte u videu:

Pročitaj još:

NEKAD I SAD: Ana Ivanović objavila fotografiju od pre 10 godina, a evo kako su fanovi reagovali!

Lepe vesti stižu u kuću naše glumice: Porodila se Miljana Gavrilović

O njenoj LjUBAVI se mnogo spekuliše: Koga grli Marija Šerifović?This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Indira Levak: Svako je u životu napravio neku grešku, ali iz njih se i uči, zar ne?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×