Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Najemotivnija porodična priča Đokovića: Ovako Nole provodi vreme sa decom!

Sadržaj koji deli naš poznati teniser Novak Đoković na društvenim mrežama vrlo često razneži sve njegove fanove. Novak se nikad ne ustručava da javno pokaže koliko je srećan sa svojom porodicom i generalno svojim životom.

Fotografija koja je sad sve dirnula jeste ona na kojoj drži svoju ćerku pored obale mora, a istu krasi i emotivni opis upućen suspruzi i naslednici: “Moje srce pripada mojim dvema devojkama. Uzele su me zauvek.”

My heart belongs to my two girls. I’m taken for life. 😍❤️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

S druge strane, ni njegova supruga Jelena ne “kaska” za njim na Instagramu. Koristi svaki lep momenat njihovog skladnog braka da zabeleži i objavi, ne bi li pokazala koliko ima lep odnos i koliko je srećna sa svojim čovekom i decom. 

Sometimes we get to be teachers to our little master Stefan 😍👍👏 well done to daddy for being such a great support👏👏👍 @djokernole
A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Koliko ona uživa u svojim momcima govori fotografija koju je skoro objavila uz opis: “Ponekad, mi moramo da budemo učitelji našem malom Stefanu. Svaka čast tati što je tako divna podrška!”

Emotivno, zar ne?

Da podsetimo Jelena i Novak Đoković su u braku od 2014. godine. Rekli su “DA” jedno drugom nakon devet godina zabavljanja, a iz njihovog odnosa rodilo se dvoje dece, Stefan (3) i šestomesečnaTara.

Pročitaj još:

Đokovići srećniji nego ikada: Novak i Jelena dobili ćerku

Motivaciona poruka Jelene Đoković: Dobre misli grade mostove, loše strah i mržnju

Kad žena bodri svog partnera: Jelena Đoković poslala snažnu poruku Novaku!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Najemotivnija porodična priča Đokovića: Ovako Nole provodi vreme sa decom!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×