Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sa njima je zabava garantovana! Ova tri horoskopska znaka su najbolja u provodu!

Oni upropaste svaki mogući koncept izlaska i svojim negativnim raspoloženjem dovedu do toga da zažalite što ste uopšte izašli. Da Vam se to ne bi dogodilo, evo našeg predloga. Igrajte „na sigurno“. Oni su “sigurica” za provod, uvek raspoloženi kad izađu, jer je izlazak “njihov teren”. Oni će sasvim sigurno biti dobro raspoloženi, i širiti svoje dobro raspoloženje na ljude oko sebe. Evo i ko su oni:

Lav

Lav, onog trenuka kada izađe u grad, apsolutno zaboravi na sve svoje probleme, kojih sigurno ima. Oni jednostavno, kao da imaju neko dugme, na koje „kliknu“ i prebace se u drugi „mod“. Naprosto, oni nikada neće dozvoliti da izađu i u okviru nekog izlaska, stoje mirno na nekim stolom, piju svoje piće i imaju izraz lica ekvivalent onom kao da se nalaze na parastosu. Naprosto, mrze takvo ponašanje i naposletku uvek žele da svoj imidž očuvaju, kao imidž osobe koja zaista pleni pažnju i Energiju Oko Sebe. Imaće osmeh preko celog lica, a sve osobe koje se nađu u njihovoj blizini će morati da budu dobro raspoložene, htele-nehtele.

Devica

Device su kraljice „pozeraja“. One jednostavno plene pažnju. Kada one ulaze u klub, pod pod njima „pršti“. Jedina začkoljica koja vas može koštati živaca, ako se odlučite da izađete sa osobom rođenom u ovom znaku je njihovo spremanje, zbog koga redovno kasne. Dakle, pripremite tonu živaca, ili jednostavno izbegnite da se nalazite sa njima, neka svako dođe iz svog pravca na ciljano mesto, a provod će biti fenomenalan. Devica će animirati sve koje su sa njom u društvu, a pogledi drugih ljudi upućeni ka mestu gde Devica stoji, mogu biti malo zavidni. Devica pleni pažnju, jedne oduševljava, druge dovodi do toga da je mrze, ali je s njom dobar provod zagrarantovan.

Škorpija

Škorpije su pravi „animir ljudi“. Još na putu do određenog mesta, kluba ili slično, će lupetati svakakve gluposti i navoditi na to da se kompletno društvo smeje. To je samo najava dobrog provoda, a sam provod će biti još bolji od toga. U globalu, oni će animirati i zabavljati kako ljude za svojim stolom, tako i ljude koje upoznaju na samom mestu. Veoma su šarmantni i komunikativni, pa im nije problem da se upoznaju, a mnogi će njima prilaziti, jer će širiti pozitivnu energiju oko sebe. Često su Škorpije zadužene da u izlasku spajaju druge ljude u emotivnom pogledu. Inače, su konstantno veseli, nasmejani, znaju sve pesme napamet i jednostavno motivišu sve druge ljude da se dobro provode.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Sa njima je zabava garantovana! Ova tri horoskopska znaka su najbolja u provodu!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×