Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Šmirglaju, buše i lakiraju: Ove majstorice rade “muški posao” i odlične su u tome!

Prostorija prepuna alata, bušilica, starog Drveta, boja i lakova, oronulog nameštaja, prašine… Na prvi mah bi neko pomislio da je došao u radionicu gde nekoliko muškaraca majstorišu. Ipak, nas su dočekale Mila i Sanja, dve devojke koje sa puno ljubavi ruše predrasude o muško – ženskim poslovima.

One se bave restauracijom i redizajniranjem nameštaja koji im klijenti donesu, ali i izrađuju sopstvene komade. Od bilo kod parčeta drveta mogu da naprave čudo! Stari da ožive, a novom da podare drugačiji sjaj!

Svoja dela potpisuju sa “Dve stolice i majstorice”, a za našu ekipu pokazale su kako se pravi jedan čiviluk. Pogledajte u galeriji neke od njihovih skorašnjih radova:

Čiviluk dve stolice i majstoriceČiviluk dve stolice i majstoriceČiviluk dve stolice i majstoriceČiviluk dve stolice i majstoriceČiviluk dve stolice i majstoriceČiviluk dve stolice i majstoriceČiviluk dve stolice i majstorice

U našem slučaju nije bilo crtanja ni lakiranja. One su osvežile stari komad drveta, koji sam po sebi izgleda glamurozno.

Ukoliko i vi maštate o novoj komodi sa vedrim bojama, o restauraciji starog kovčega, udobnoj stolici koja će zameniti “drveno čudo” u ćošku vašeg stana, nežne ruke ovih devojaka stvoriće čaroliju!

Pogledajte kako rade:

Pročitaj još:

Zabava za čitavu porodicu: Uz nekoliko saveta Napravite od vaših zidova nesvakidašnju priču!

Napravite papirne figure i ukrase od kojih zastaje dah! Upoznajte se sa tehnikom “kvilinga”

Korak po korak: Napravite sapun po domaćem receptu!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Šmirglaju, buše i lakiraju: Ove majstorice rade “muški posao” i odlične su u tome!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×