Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Klub uspešnih: Sandra Kesejić u webinaru sa Bojanom Kesić

Sandra Kesejić je osnivač i predsednik Kluba Uspešnih, Centra za lični razvoj i savetovanje “Kesejić”, trener samospoznaje i ličnog razvoja kao i autor programa “Samospoznajom do samorealizacije”.

Pronašavši svoju inspiraciju i probudivši svoje potencijale, Sandra stručno, ljudski i profesionalno pomaže i drugima da učine isto. Kao edukator u oblasti samospoznaje i ličnog razvoja, a visoko obrazovana u tom pravcu, Sandra Kesejić poseduje alate, metode, načine i viziju, koje želi i ume da prenese drugima.

Prepoznavanje prilika, lični razvoj i otkrivanje sopstvenih potencijala važan su, a neretko i presudni podstrek u životu i radu. Misija Sandre Kesejić je da svakog pojedinca podstakne i podrži na putu ka samoostvarivanju i uspehu.

Pored toga što pomaže ljudima ponaosob, vodi i webinar, kako bi kroz poučne i bitne teme mogla da podeli savete i onima koji nisu u mogućnosti da se sretnu sa Sandrom lično. Tako joj je sinoć gost bila glavna i odgovorna urednica portala aska.rs Bojana Kesić. Tema emisije bila je “Zašto su hrabrost i jasan plan najvažniji za uspeh u poslu”.

Pričalo se o tome:

  • Kako je nastao portal za žene aska.rs
  • Koje osobine su ženi potrebne za snalaženje u privatnom poslu
  • Koji su najveći izazovi u privatnom poslu
  • Zašto je digitalizacija važna u modernom dobu
  • Koje su prednosti web novinarstva u odnosu na štampano i tv novinarstvo

Ceo razgovor ovih uspešnih žena pogledajte u videu:This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Klub uspešnih: Sandra Kesejić u webinaru sa Bojanom Kesić

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×