Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ljubavni saveti poznatih ličnosti kojih NE BI TREBALO da se pridržavate

Tek oni imaju veliki broj neuspelih veza, raskida, veridba posle par meseci zabavljanja i razvoda čim se pojavi prvi problem.

Bez obzira, svi i dalje vole da pročitaju neki savet od svoje omiljene poznate ličnosti. A šta oni to znaju što običan svet ne zna? Kako deluje, i ne znaju baš mnogo. Oni često izjavljuju klišeirane fraze, zaboravljaju da istaknu značaj komunikacije, a ponekad daju sasvim užasne savete kojih niko ne bi trebalo da se pridržava:

GVINET PALTROU

– Šta god on uradio i kako god se vi osećali povodom toga, uradite sasvim suprotno. Ako vas je iznervirao, idite kod njega sa ljubavlju i pružite mu oralni seks – otkriva Gvinet način na koji rešava probleme sa suprugom Krisom Martinom.

ADAM LEVIN

– Volim da se na Prvom Sastanku pojavim u odelu i da kažem devojci da se obuče isto tako elegantno. Onda bih je pokupio i odveo u Mek Donalds. To je moj potez, ne morate da potrošite brdo novca na prvom sastanku. Ne morate odmah da se dokazujete. Sredite se, odvedite je u Mek Donalds i biće oduševljena – otkrio je frontmen grupe “Maroon 5”.

UMA TURMAN

– Deluje kao da je sve teže i teže ostvariti kontakt sa muškarcima, pogotovo ako ste žena u godinama. Ali, bolje je biti u vezi sa nekim ko vas vara nego sa nekim ko ne pušta vodu za sobom u toaletu – savetuje Uma.

MEGAN FOKS

– Momci u dvadesetim godinama su potpuno gubljenje vremena. Oni nemaju ništa da ponude što se tiče konverzacije, oni su potpuno nezreli – veruje seksi Megan.

KEŠA

– Ako hoćete nekoga da prebolite, počnite tako što ćete napisati bezobraznu pesmu o njemu i objavite je da se čuje svuda u svetu. Onda se ljubite sa seksi muškarcem sa bradom – kaže popularna pevačica.

Pročitaj još:

Iznenadiće vas kada pročitate kojih PET stvari muškarci rade nakon raskida sa devojkom!

Ispratite njegov govor tela: Žene na 50 načina kažu “sviđaš mi se”, a muškarci na OVIH 10!

Želite da živite sa dečkom? OVO su stvari koje treba da znate pre useljenja!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ljubavni saveti poznatih ličnosti kojih NE BI TREBALO da se pridržavate

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×