Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Čizme leti, a sandale zimi: Da li baš u svemu treba da kopiramo poznate ličnosti?

Danas svuda u svetu pa i u Srbiji svedočimo sve češćem mešanju obuće sa godišnjim dobima. Neretko se dešava da u toku praznika vidimo mlade devojke u sandalama ili pak, iste te devojke leti u letnjim čizmama. Da li je pomodarstvo ili potreba mladih da se igraju stilovima?

Sve modne trendove najviše prenose i reklamiraju poznate ličnosti, tako je i kada je obuća u pitanju. U svetu je ista situacija, pogotovo kada su crveni tepisi u fokusu.

U Americi, tačnije u Kaliforniji održana je 23. po redu dodela nagrada pod nazivom “23rd Annual Critics’ Choice Awards 2018”. Dosta poznatih ličnosti iz sveta glume je došlo u svom najboljem izdanju.

Kao i na svakoj svečanosti ovog tipa, crvenim tepihom su se prošetale nesvakidašnje toalete, ali oku fotografa je zapao gore pomenuti detalj- obuća.

Anđelina Džoli

Poznata glumica je obula zatvorene sandale od pliša. Iako je u Kaliforniji sunce u januaru, Anđelina se odlučila za zatvoreni model obuće.

Anđelina Džoli, glumica, cipele, pliš

Foto: Profimedia

Elegantno-da, a da li je za Kalifornijskih 25 stepeni?

Riz Viderspun

S druge strane imamo potpunu suprotnost, Riz, koja je došla u letnjim, otvorenim i vrlo atraktivnim sandalama. Ovakav model obuće je upotpunjen sa perima ptice i vrlo mudro se glumica odlučila za diskretni pedikir.

Riz Viderspun, glumica, obuća, sandale

Foto: Profimedia

Kako se vama čini?

Juan Makgregor

Ako se osvrnemo na muški deo, najviše pažnje je privukao glumac iz serije “Fargo” sa svojom obućom. Neobične, takozvane “okfordske”, cipele su bile u centru pažnje isključivo zbog dizajna.

glumac, serija fargo, obuća, crveni tepih

Foto: Profimedia

Kombinacija bele, crne boje i životinjskog printa, smelo ili previše?

Pročitaj još:

Zlatni globus u crnom! Žene imaju OZBILJAN razlog za tamne haljine!

Crno – zelena kombinacija koja osvaja: Zbog načina na koji ONE nose nakit poželećete i vi takav detalj!

Maskenbal ili elegancija? Ako naše zvezde budu ponele ovakav nakit, sve devojke će ga zavoleti!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Čizme leti, a sandale zimi: Da li baš u svemu treba da kopiramo poznate ličnosti?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×