Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Saznajte koji horoskopski znak ima jaku moć transformacije u seksu!

Muškarac Jarac može vas iznenaditi u spavaćoj sobi, transformišući se od pitomog i krotkog Jarca u pravog pohotljivca, strasnog i veštog ljubavnika.

Posmatrano između redova, muškarac Jarac će biti posvećen detaljima u spavacoj sobi u vođenju ljubavi, sa istom pažnjom koju pokazuje u sali za sastanke, i može biti iznenađujuće strastan ako i kada isključi svoje kočnice.

Muškarac Jarac nije ljubitelj intimnih igara, masaža ili fantazija. Ovaj muškarac više voli da uradi jednu stvar, ali da uradi dobro, i vreme provedeno u spavaćoj sobi predstavlja svojevrsno zadovoljstvo i iskustvo za njegovu partneku, sve dok partner ne očekuju sveće, dramu i specifične seksi kostime od njega.

Međutim, Jarac je veoma spreman da udovolji svojoj partnerki kada je ona, dovoljno spretna da ga ubedi da spusti svoj gard i prepusti se mašti.

Muškarac Jarac se dobro slaže sa sledećim znacima horoskopa: Bik, Devica, Riba i Škorpija.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Saznajte koji horoskopski znak ima jaku moć transformacije u seksu!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×