Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Muzika za svako raspoloženje: Evo šta se slušalo u 2017. godini!

Podloga za sve lepe događaje je svakako Muzika. Ova godina je bila raznolika kada pričamo o muzičkim numerama.

Može se reći da je više nego inače bio zastupljen neki “latino stil”, ali i romantika.

Predstavljamo vam listu najpopularnijih pesama u 2017. godini, a možda vam posluži i kao dobra plejlista za novogodišnju žurku. Da li vam neka od ovih pesama budi uspomene?

“Despacito”

Numera bez koje se nije moglo ove godine. Bilo da ste u grupi ljudi kojima se sad već diže kosa na glavi od ove pesme, ili među onima koji ne mogu da ne igraju kada čuju prve taktove, složićete se da Pesma ostavlja jak utisak.

“Shape of you”

Ed Širan je mladi umetnik koji je planetarno popularan. Ne treba posebno pričati o ovoj numeri, jer je skoro svaka njegova pesma priča za sebe, hit svog vremena i nešto što će prema mnogim kritičarima postati evergrin.

“Skin”

“Rag’n’Bone Man” je izašao iz seke ovom romantičnom pesmom i zaludeo svet! Neobičan glas i dirljiv tekst su ono što ga odvaja od ostalih. S razlogom je i bio najslušaniji.

“Be the one”

Uz ovo ste sigurno bezbroj puta đuskale, samo nastavite. Uz ovaj ritam je dobro završiti godinu. “Dua Lipa” je svoj glas uklopila u odličan ritam koji tera telo da se pokreće. Čestitamo!

“Subeme la radio”

Opet neki latino stil bez koj+ga bi ova godina bila nezamisliva. Zavodnik Enrike Iglesijas je sve svoje obožavatelje obradovao ovim hitom u februaru ove godine.

“Move your body”

Ne treba ovde ništa da dodajemo, pesma “pokreni svoje telo” od interesantne umetnice Sie sve govori.

“Perfect”

Romantična pesma koja je relativno skoro izašla i postala jedna od najslušanijih pesama za manje od dva meseca. Šta drugo da kažemo, nego kada se umiri atmosfera, svog dragog pod ruku i zaplešite.

Ljubav nikada ne izlazi iz mode!

Uživajte!

Pročitaj još:

Poznate dame otkrile: Evo koja muzika ih baca u sevdah

Muzika koja utiče na emocije i inteligenciju: 10 klasičnih kompozicija za vaše dete

Razbudite se! Evo kako da lakše ustajete ujutruThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Muzika za svako raspoloženje: Evo šta se slušalo u 2017. godini!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×