Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Emisija “Iskreno sa Aleksandrom Simić” od sada u novom terminu!

Emisija “Iskreno sa Aleksandrom Simić ” od petka će se emitovati u Novom Terminu, od 21:00 čas, premijerno na televiziji Naša.

– Sa ponosom i velikom zahvalnošću mogu da kažem da sve više velikih izvanrednih imena govori u mojoj Emisiji. U narednim mesecima gledaocima pripremam lepa iznenadjenja i dobre motivacione istinite priče – kaže Aleksandra.

aleksandra simic

Foto: Marina Lukić

Sutrašnja emisija će imati jednu priču koja može poslužiti kao primer mnogima koji izgovaraju da za svoje neuspehe nisu krivi oni već okolnosti.

– Ko želi, uvek će pronaći put do uspeha – zaključuje Aleksandra Simić.

S druge strane, virtuoz harmonike, Aleksandar Sofronijević, momak koji sa četiri godine nije znao šta je ovaj instrument, ali se nije odvajao od njega, u emisiji otkriva mnoge detalje svog života. Saznaćemo koliko je napora i truda uložio u svoj rad i kako je od malena znao da će stajati na sceni. Odakle mu hrabrost za neke životne poteze, koliko su vaspitanje i zahvalnost bitni, kao i zbog čega je najstrožiji prema sebi i zašto svoje greške ne zaboravlja olako.

Nisu li ovo dobri razlozi da pogledate emisiju “Iskreno sa Aleksandrom Simić”?

Pročitaj još:

Gde su ženske teme, tu je i Aska: Gostovali smo u emisiji “Za Beograd”

Za Beograd i za zdravu porodicu: Aska kao gost na “Naša tv”

Danas je Dan televizije! Ovako su nekad izgledala TV lica koja ste obožavaliThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Emisija “Iskreno sa Aleksandrom Simić” od sada u novom terminu!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×