Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kažite im zauvek zbogom sa receptom koji pravite kod kuće: Jednostavan način za uklanjanje mitisera!

Tags: koji malo dosta

Lice je deo tela na koje moramo Dosta pažnje da obratimo. Osetljivo je, a prvo se primeti pri svakom ličnom kontaktu, zato je važno da bude lepo negovano.

Dosta devojaka muku muči sa mitiserima, pogotovo u predelu nosa i brade. Previše je preparata na tržištu za negu, pogotovo za mitisere, ukoliko ste nepoverljivi sa njima, mi imamo jednostavan recept Koji vam može pomoći.

Mitiser, Lice, Nega

Foto: Profimedia

Sve su popularnije trakice za skidanje crnih tačkica na nosu i bradi, i u moru skupih ili manje skupih proizvoda mi vam nudimo kućno rešenje. Trakice koje uz Malo truda možete vrlo brzo da napravite sami kod kuće.

Potrebno je: 

Supena kašika mleka ili vode

Kasica želatina u granulama

Priprema:

U manju posudu stavite želatin i dodajte mu po malo vode uz konstantno mešanje kašičicom. Stavite u mikrotalasnu na 15 sekunti, a ukoliko je nemate možete veću šerpu da napunite vodom u koju ćete kad proključa spustiti posudu sa želatinom (ne sme da dodiruje dno, niti da voda uđe u posudu sa želatinom). Lagano mešajte.

Najvažnije je da se želatin sjedini. Znaćete da je gotov kada, nakon što se ohladio, ne osetite granule pod prstima. Vodite računa da se ne opečete. Gotova smesa treba da bude po malo lepljiva, rastegljiva. Kada se dovoljno ohladi, napravljenom smesom namažite određene delove lica. Nemojte nikako mazati celo lice odjednom, već u delovima. Preporučuju se nos i brada. S obzirom na to da je ovaj domaći proizvod slabije jačine od kupovnih (u koji se dodaje dosta hemikalija), savetuje se češća upotreba ovako napravljenih trakica.

Pročitaj još:

Melem koji se pravi za nekoliko minuta, a čini da grube ruke postanu prošlost!

Izbacite sve štetne sastojke! Napravite same maskaru!

Mislili ste da je dobro samo kao začin? Evo šta sve maslinovo ulje može da učini za vašu lepotu!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Kažite im zauvek zbogom sa receptom koji pravite kod kuće: Jednostavan način za uklanjanje mitisera!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×