Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Snima se”Ajvar”: Stiže nam novi film o ljubavi!

U Beogradu je počelo snimanje novog Film produkcijske kuće Biberche , “Ajvar”, koje će trajati pet nedelja. Ajvar je drama koja se snima u Beogradu i Užicu, a poslednji kadrovi biće napravljeni u Stokholmu (Švedska). Nataši Ninković i Sergeju Trifunoviću je ukazana čast da tumače glavne uloge, bračni par Vidu i Baneta. Pored njih, glumačku ekipu čine između ostalih i Gordan Kičić, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić i Aleksandra Janković.

Ovaj film priča priču o poslednjim danima jedne veze, jednog braka koji se potrošio i generalno o ljudima čiji je zajednički život na samom kraju.

ajvar, natasa ninkovic

Foto: Promo

Bez dece, sa psom i uz međusobnu otuđenost obogaćenu prevarama bračni partneri kraj ne žele, samo se trude da žive kao i do sada, da hodaju utabanim stazama. Mađutim, prikazaće se rušenje jednog sveta, odnosno situacija kada dvoje ljudi koji nastavljaju odvojeno, svako svojim putem.

ajvar sergej trifunovic

Foto: Promo

Režiser ovog filma je Ana Marija Rossi, a premijera se očekuje na jesen sledeće godine.

Pročitaj još:

Da li je prepoznajete? Naša glumica promenila imidž

Miloš Biković: Volim život u Rusiji, ali zbog OVOGA se uvek rado vraćam u Beograd

Naša lepotica je bila sa Enrike Iglesijasom, a sada je u posebnoj vezi sa FBI-om!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Snima se”Ajvar”: Stiže nam novi film o ljubavi!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×