Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Za one koji veruju u postojanje Hadovog sveta: Kom krugu pakla pripada vaš znak?

Njima je važno da se što bolje pozicioniraju unutar sistema koji se zove pakao! Dobro je poznato da pakao ima svojih devet krugova, a sudeći po tome kakav život uglavnom vode horoskopski znaci, evo gde možete da očekujete da budete smešteni, ako se jednog dana tamo nađete, piše astrosavet.rs

Vodolija

Limb – Prvi krug. Vodolije su osobe koje definitivno vode miran život i u skladu sa time, odrednica u paklu im ne bi bila previše stroga. Za njihove grehe koje su pravili tokom života, dovoljno je samo malo pročišćenja i sve će Biti u najboljem redu. Zbog toga Vodolije i ne strepe naročito od odlaska u pakao.

Ovan

Požuda – Drugi krug. Kao „ne baš previše grešne osobe“ Ovnovi pripadaju drugom krugu, gde im zaista i jeste mesto. Kazna koja se na taj način izražava prema njima može biti samo simbolična, jer oni generalno nisu puno grešili u životu, mada nisu bezgrešni, jer su ponekada naprosto biti malo nesmotreni.

Vaga

Proždrljivost – Treći krug. Vaga donekle i jeste proždrljiva, dosta iskompleksirana osoba koja čvrsto veruje da njene zapravo bolesne ambicije, neće nikome naneti štetu. U tom verovanju, ona zaluta na put koji vodi do uspeha preko tuđeg neuspeha i zbog toga bi u paklu morala biti adekvatno kažnjena.

Strelac

Pohlepa – Treći krug. Često grešan, ali nesvestan svojih grešaka, Strelac i ne veruje da je pogrešio, pa grešku ponavlja. Budući da neznanje nije opravdanje, pohlepa predstavnika ovog znaka koju često demonstiraju prema drugim ljudima, pa i sebi bliskim, mora biti kažnjena trećim krugom patnje u paklu.

Rak

Ljutnja – Peti krug. Ova pozicija u paklu, za „čednog“ i finog Raka za mnoge može biti šokantna. Međutim, ovom pozicijom se kažnjava njihova naivnost iz koje oni tokom života sasvim sigurno čine neke grehe, a poseban akcenat se stavlja na one grehe kada su nesvesno, ali ipak realno povredili druge.

Bik

Hereza – Šesti krug. Bik može biti tokom života potpuno bezgrešan ili „užasno“ grešan. Budući da je navedena prva vrsta Bikova u „opasnom“ izumiranju, Bika ipak zasluženo treba staviti u šesti krug. Tu će pretrpeti adekvatnu patnju za sve ono loše što je činio pre svega na poslovnom, ali i društvenom planu.

Jarac

Nasilje – Sedmi krug. Jarac nikako ne može tokom života da iskontroliše svoj temperament i da sebe urazumi da se ponaša u skladu sa opštim normama i zbog toga on mora da ode u sedmi krug, jer će samo na takav način uspeti da adekvatno „plati“ za sve grehe na mestu gde ima još dosta sličnih „ludaka“.

Lav

Prevara – Osmi krug. Lavovi tokom čelog života glume glavne dase. Nekada to zapravo i jesu, ali bilo da glume ili su to zapravo, često svoju sreću grade na uštrb tuđe sreće. Ponekada umeju da budu beskrupulozni, a to lako može da pređe u bezobzirnost, a prvenstveno žele da budu daleko iznad svih.

Škorpija

Izdaja – Deveti krug. Moguće je da ste pretpostavili da će se baš Škorpija pronaći u devetom krugu pakla, jer je njihov život definitivno paklen. Poročnost, robovanje strastima najrazličitije vrste, pohlepnost za novcem i za drugim elementima koji čoveka odvajaju od duše, a čine ga lošim, mora biti kažnjena.

Ribe

Nebo – Pošto su i tokom života živeli na prevarantski način i uspevali da svakog život prevare, tako su prevarili i pakao, pa su raspoređeni na nebo. Međutim, i tamo neće biti zadovoljni, jer će im najveća kazna biti što se nalaze u drštvu ljudi koji su ispravni, a samim time za Ribe totalno nezanimljivi.

Blizanci

Satonin asistent – Blizanci tokom života mogu toliko dobro da se pretvaraju da nisu zgrešili, pa i u paklu neće umeti šta da rade sa njima, niti kako da ih rasporede. Ipak, mesto satoninog asistenta im strašno lepo pristaje, jer kad satana ostane bez ideja kako nekog mučiti i kazniti, Blizanci će imati neke maštovite ideje!

Devica

Demon lično – Zašto bismo demona raspoređivali unutar pakla, kad se zna njegova uloga. Devica nije živela život po pravilima, pa se tako ne može valjano resporediti unutar hijerarhije pakla, osim da se postavi u ulogu dželata koji će svakog umeti adekvatno da kazni i ne dozvoliti da iko prođe nekažnjeno!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Za one koji veruju u postojanje Hadovog sveta: Kom krugu pakla pripada vaš znak?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×