Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sinonim za pamet i moć: Ovo su deset najbogatijih žena na svetu!

Kod pomisli na najbogatije žene, većina će imati na umu slavne glumice, top modele ili supruge najbogatijih biznismena – ali, to su većinom stereotipi. Pogledajte ko su i kako izgledaju najbogatije žene na svetu.

Njeno se Bogatstvo Procenjuje na 8,5 miliona evra, a lepa Sheika je druga supruga Emira Katara i majka sedmoro dece. Ona je ne samo društvena i politička aktivistkinja, već takođe lobira za napredak u nauci i tehnologiji u svojoj zemlji.

Nagrađena je brojnim počasnim doktoratima i proglašena je prvom damom sa najviše stila u svetu.

Ivanka Tramp, SAD 

Njeno se bogatstvo procenjuje na 627 miliona evra, a iako je mogla da živi luksuzno na račun svoga oca, ona je odlučila da i sama postane uspešna poslovna žena.

Vlasnica je nekoliko kompanija, često se pojavljuje na televiziji, a čak je napisala i knjigu. Uprkos pretrpanom rasporedu pronašla je vremena i za porodicu, pa ima dva sina i ćerku, prenosi express.hr.

 Margarita Luis-Drejfus, Francuska 

Margarita Luis-Drejfus, rođena kao Margarita Bogdanova, najbogatija je poslovna žena iz Rusije na svetu, a njeno se bogatstvo procenjuje na 4,4 milijarde evra.

Nakon smrti njenog supruga, postala je predsednica upravnog odbora Luis Drejfus grupe i vlasnica fudbalskog kluba Olimpik de Marsej. Pre nekoliko se godina preudala pa je uz pomoć veštačke oplodnje rodila dve ćerke – blizankinje.

Šarlot Kasiraghi, Monako 

Ona je osma u redu da postane naslednica krune Monaka.

#floralstyle🌷🌹 #floralprint#charlottecasiraghi #charlottecasiraghistyle #monacoroyals #monacoroyalfamily #monacostyle#celebritiesinprintedoutfit #celebritieswithflowers🌷

A post shared by @irene_cherry_b on

Unuka Grejs Keli radi kao novinarka, a svoje slobodno vreme posvećuje jahanju. Njeno se bogatstvo procenjuje na 4,8 Milijardi Evra.

Kristi Valton, SAD 

Udovica Džona T. Valtona ima bogatstvo koje se procenjuje na 5,2 milijardi evra. Njen je suprug bio sin osnivača trgovačkog lanca Vol-Mart. Važi za vrlo uticajnog ženskog filantropa koja se, osim posla, bavi humanitarnim radom.

Iris Fontboba, Čile 

Iris je nasledila bogatstvo od supruga, a ono se procenjuje na 11,6 milijardi evra. Ona je definitivno najbogatija Čileanka, pa i dalje vrlo uspešno vodi porodični posao, prenosi express.hr.

Loren Povel Džobs, SAD 

Udovica osnivača Epla ima bogatstvo koje se procenjuje na 17 milijardi evra. Nakon što je nasledila deonice Epla, postala je jedna od najbogatijih žena na svetu.

Vodi sopstveni biznis i učestvuje u velikom broju humanitarnih projekata.

Susan Klaten, Nemačka

Ona, zajedno sa svojim bratom, vodi uspešnu farmaceutsku kompaniju, a osim toga vlasnica je polovine deonica BMW-a. Najbogatija žena Nemačke uspešno vodi svoj posao, a slobodno vreme provodi sa porodicom.

Alis Valton, SAD 

Ona je još jedna milijarderka koja se obogatila zahvaljujući Vol-Maru. Njeno se bogatstvo procenjuje na 32,6 milijardi evra, a ona je ćerka Sema Valtona. Veliki je ljubitelj umetnosti pa je dobar deo novca koji ima uložen u skupocene slike.

 Lilijen Betenkourt, Francuska 

Najbogatija i najstarija od milijarderki je kraljica L’Oreala sa bogatstvom od 36,6 milijardi evra.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Sinonim za pamet i moć: Ovo su deset najbogatijih žena na svetu!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×