Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Prigušeni, melanholični, ali urbani tonovi: Modna čarolija s potpisom Irme Ibrić

A zbog te posebne vibracije koju oko sebe stvaraju, teraju nas da mu se predano vraćamo kako bismo upili barem malo te neobjašnjive magije.

Jedna od takvih instagramskih adresa svakako je onaj dizajnerke Irme Ibrić i nenog modnog brenda KOHEL. U prigušenim, melanholičnim ali urbanim tonovima, Irma priča priču svog Kohel studija, jednog posebnog crno-belog sveta koji će vam odmah zapeti za oko ako volite minimalizam i grafiku.

🖤🖤 @divaisback @irmakohel 🌊 📷 @harissaljevic #kohelbag

A post Shared by KOHEL (@kohelstudio) on

Odabir ovog estetskog smera u kreiranju odeće za Irmu je razumljiv uzmemo li u obzir to da je diplomirala grafički dizajn i završila prvu godinu mastera Dizajn novih medija na Fakultetu digitalnih umetnosti u Beogradu. U tim je tonovima i obojila svoj brend KOHEL koji osvaja fantastičnim komadima poput lepršavih kimona, velikih i praktičnih torbi kao i izvrsnih midi suknji koje je nemoguće ne zapaziti!

These three dear ones! 🖤🖤🖤 #kohelbag @maja_topcagic 📷@muna_nazak 📷@redzepagicaida 📷

A post shared by KOHEL (@kohelstudio) on

Grafika je uvek bila sastavni deo mog izražaja kao i želja za ispoljavanjem kroz spajanje tradicionalnog pečata s produktom. Tako je nastao moj diplomski rad pod nazivom “Ekspresija u funkciji grafičke multimedijalnosti – objasnila je dizanerka.

Draga Vildana 🖤 @moon.art.child 😍 #KOHELskirt

A post shared by KOHEL (@kohelstudio) on

Irma Ibrić u svom radu retko koristi boje pa su komadi i modni dodaci s njenim potpisom većinom u paleti ne-boja poput bele, crne i sive, a velike torbe išarane su šarama poput platna umetničkog dela što je idealan dodatak za sve individualce koji vole statement komade. Dizajnerka veliku pažnju ulaže u brending pa tako na svoje modele lepi personalizovane etikete s imenima osoba kojima su namenjeni stvarajući tako prisnosti i jedinstvenost, a u izradi često koristi i reciklirane materijale.

NEW collection KOHEL®bag 2.2 🖤 One bag two sides! #print #graphic #KOHELbag

A post shared by KOHEL (@kohelstudio) on

Da vizija i promišljenost u vođenju brenda moraju uroditi uspehom svakako potvrđuje i njen primer. Odmah nakon pokretanja brenda naišla je na odlične reakcije publike. Krenula je s jednom šnajderikom i samo šest meseci kasnije ima ih četiri, a KOHEL dizajn možete kupiti u čak 3 concept storea: Bazerdžanu u Sarajevu, One piece conceptu u Abu Dabiju i Supermarket store u Beogradu.

Pročitaj još:

Udobne i seksi: Sandale sa platformom su modni hit ovog leta!

Zavodljivi pogledi i đuskanje na pisti: Ovako su se naši poznati snašli u ulozi manekena

Aplauz i komplimenti: Ani Ivanović na ovome zavide i svetske modne ikone!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Prigušeni, melanholični, ali urbani tonovi: Modna čarolija s potpisom Irme Ibrić

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×