Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nedeljni horoskop: Koga očekuje velika ljubav,a koga nemiri na poslu?

OVAN

Nema potrebe više da se krijete. Isplivaće nezadovoljstvo koje već duže vreme skrivate od ljudi i bićete potpuno spremni za novi početak. Novi partner će probuditi u vama davno zaboravljenu strast jer je rođeni vođa. Pratite ga i nećete se pokajati. Ulazak u novu vezu potpuno će vas oporaviti. Dajete sve od sebe ali nikako da stigne ta potvrda. Trudite se maksimalno, ali slabija koncentracija vam trenutno ne dozvoljava da završite sve u roku. Nastavite sa takvim odnosom prema obavezama i ne brinite jer samo na taj način imate preko potrebnu stabilnost i prosperitet koji je neizbežan. Početkom meseca ćete se nervirati jer će neki vaši saradnici hteti da se okite perjem koje u stvari pripada samo vama. Ne odustajte! Obratite pažnju na oblačenje, moguća je prehlada i problemi sa bubrezima.

BIK

Osećate da bi mogli da pronađete stabilnost kroz novu vezu. Partner vam je pronašao slabe tačke i znaće kako da vas zavede ali bi bilo dobro da ne odgovarate baš na prvu loptu. Pokušajte malo da se suzdržite.Ukoliko ste u stabilnoj vezi, možete očekivati lep naredni period u krugu rodbine. Pazite da ne nasednete na provokaciju mlađe muške osobe. Imate poteškoće u komunikaciji već duži period sa pretpostvljenim koji se ponaša prema vama kao da ste početnik. Probajte da se postavite malo prijatnije prema njemu i rezultat će biti postignut. Novac ne dolazi još uvek, iako ste mislili da je garantovano već u vašem novčaniku. Ubuduće razmislite sa kim sarađujete. Osećate se dobro jer vam prija okruženje.

BLIZANCI

Malo se više nećkate nego što bi trebalo. Potencijalni partner bi mogao da posumnja u vašu rešenost da uđete u vezu i da se okrene i ode. Sa druge strane spontani susret sa bivšim partnerom mogao bi još više da vas zbuni jer će ostaviti vrlo snažan utisak na oboje. Odlučite se, ne možete na dve stolice. Nemojte da se ugledate na starije kolege jer je pogrešno da pratite njihove korake. Imate dovoljno samopouzdanja i znanja tako da bi mogli konačno više da razmišljate svojom glavom i budete mnogo originalniji. Budite mudri i ostavite svoj pečat. Neka drugi prate vas. Malo ste više uznemireni, ali ne brinite. To je posledica promene godišnjih doba. Proći će sa hladnijim danima koji dolaze.

RAK

Duže vreme vas muči samoća. Ne brinite jer ćete uskoro sresti nekoga ko u potpunosti zavređuje vašu pažnju i ko vam odgovara u svakom smislu tako da će to biti idealan partner za vas. Nemojte da vas iznenadi njegov predlog za suživot u inostranstvu jer će on biti veoma originalan i ova sredina nije mu baš naklonjena. Samo napred, to su prave i čiste emocije! Niste uspeli bas da se pronađete u poslednje vreme jer ste par puta izašli sa pravog koloseka i pogrešili u smislu manjih investicija i to vas plaši. Poklonite poverenje starijoj i iskusnijoj osobi koja bi mogla na pravi način da vas uvede u posao na velika vrata i pokaže vam male tajne velikih mastora. U poslednje vreme vas boli glava više nego inače. Bez brige, to je posledica napetosti i vašeg nestrpljenja. Malo više relaksiranja pored vode bi vam prijalo.

LAV

Slušajte svoje srce ovaj put i nemojte sebe staviti odmah na prvo mesto. Vaš odličan izgled je neosporan i vi znate da partner pada u startu na to, ali vreme je da pokažete i druge kvalitete i da se iskrenošću još više zbližite sa partnerom pa bi tako što veća otvorenost bila od velike pomoći. Dignite vezu na viši nivo. Vreme je za važne poslove i veoma teške i odgovorne odluke. Bez obzira što vam se čini da je sve jasno i čisto kao na dlanu, ne žurite ovaj put. Pustite da stvari prenoće pre nego presečete jer nije baš sve onako kako vam deluje u prvi mah. Ne podcenjujte mišljenje partnera. Nastavite sa čestim šetnjama i treninzima i održite svoje zdravlje stabilnim.

DEVICA

Ovaj period vam je vrlo povoljan za ljubav.Nemojte da vas zbuni to što je potencijalni partner malo mlađi od vas. Upustite se u vezu i budite opušteni jer nova emocija uvek dobro dođe. Ako razmišljate o staroj ljubavi pokušajte da obavite razgovor sa dotičnom osobom i rešite sve nedoumice u vezi emocija. Preterano ste analitični i ne dozvoljavate ljudima iz okruženja da vam dokažu da možete da im verujete. Budite malo odlučniji i sigurniji u sebe jer bi u suprotnom vrlo brzo mogao da dođe na vaše mesto neko ko se već dokazao svojom hitrinom i odlukama, a vama je bio od pomoći. Probajte da se organizujete i odete u neki provod. Niste odavno, a napetost je već prevelika. Pronađite neki ventil.

VAGA

Smeši vam se period dobrog provoda i erotike, ali nije svejedno sa kim i bitno je da izaberete pravu osobu za to. Ponude su razne, a vi nemate nikoga konkretno u glavi ko bi se potpuno uklopio u vaše zahteve koji nisu baš mali. U svakom slučaju izaberite nekog ko bi mogao da se prilagodi vama i da prati potrebe koje trenutno imate. Probajte da ne robujete emocijama u poslu i potrudite se da odagnate strahove koji vas prate u svakom projektu. Dokažite sebi i drugima da strahovi nisu jači od želje i uspeh neće izostati, a vi nećete moći da prepoznate sebe. Srećni ste što još uvek uspevate da se posvetite svom telu u dovoljnoj meri. Osećate se odlično!

ŠKORPIJA

Konačno ste sreli osobu svojih snova i ispunili svoja očekivanja u ljubavi. Partner je sve što ste oduvek želeli i polako vam ulazi pod kožu jer prema vama pokazuje najiskrenije i najdublje emocije i time vas je kupio za sva vremena. Oprez i pazite da vam ljubomora ne pokvari sve. Mnogi od vas žele da promene posao, misleći da će na taj način uspeti da reše finansijske probleme. Međutim, nije rešenje u promeni već u spoznaji, šta vi zapravo želite. Pazite i na trošenje. Iako inače niste skloni rasipništvu, sada racionalizujte svoje prohteve. Ukoliko čekate novac, eto radosnih vesti.

STRELAC

Mnogi među vama imaju ljubav i trebalo bi da su zadovoljni. Kazem,trebalo bi ali – nisu. Razmislite šta vi, zapravo, hoćete, jer ono što imate nije loše. Vi, inače imate potrebu da ne uživate u sadašnjem trenutku misleći na sutra i to se sad probudilo i opterećuje vas. Da bi sačuvali ljubav, menjajte svoj odnos prema ljubavi, jer ćete u suprotnom doživeti neminovno razočarenje. Ukoliko ste sami, na jednoj proslavi srećete zanimljivu osobu. Nista novo na poslovnom nebu. Imaćete malu šansu da se dokažete i trijumfujete krajem sedmice. Ali zato eto novca. I to kroz vraćanje jednog duga na koji ste ili zaboravili, ili mislili da vam nikada neće biti vraćen. Ekonomišite, rasipništvo će vas ponovo dovesti do besparice. Krajnje je vreme da promenite krevet ili jastuk.

JARAC

Trudićete se da zavedete jednu osobu iz poslovnog okruženja, ali bih rekla na pogrešan način. Zato, promenite taktiku i uspeh neće izostati. Ukoliko ste u braku, nije vam ovo najbolji period. Partner vam zamera da ste isuviše okrenuti sebi, te da njega zanemarujete i biće u pravu. Razmislite da niste sebični, te pokažite partneru emociju bez zadrške. Nervoza u petak zbog prijatelja je prolaznog karaktera. Mars otvara mnoga vrata koja su bila zatvorena. Ponovo ćete dobiti šansu, sasvim slučajno, da se okušate u jednom poslu na kojem bi mogli dobro da zaradite. Iako se premišljate jer vam okolnosti nisu baš najjasnije, nemojte oklevati, već zgrabite priliku. Ukoliko polažete ispit bilo koje vrste, možete očekivati uspeh. Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

Ne razmišljate mnogo o emotivnom životu jer ste okupirani većim životnim promenama. Naravno da niko ne očekujete da briljirate ako ste u nevolji, ali ako imate stalnog partnera nemojte ga zanemarivati, nije to zaslužio. Sva sreća pa će rešenje problema stići već narednog vikenda, te nećete imati mnogo vremena da nesto ozbiljno zabrljate. Ukoliko želite, eto prinove. Da biste realizovali sve svoje želje i planove, morate se uozbiljiti i biti profesionalac u pravom smislu. U suprotnom ćete već od kraja nedelje  imati neprijatnih polemika sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Mnogo toga ste do sada postigli na šarm ili “staru slavu” ali sada ćete morati drugačije. Sreća kroz pisane dokumente vas prati. Ukoliko ste u ortakluku, eto problema koje ne možete da prevaziđete do kraja meseca.

RIBE

Jedno staro prijateljstvo će se pretvoriti u ljubav koja će biti obostrana. Obzirom da ovde nemate šta da izgubite, ne brinite se ni za svoje prijateljstvo. Već odavno želite da se skrasite i nađete mirnu luku. Za taj poduhvat kao i za brak biće vam potrebna bolja komunikacija i vreme, naravno. U poslu budite oprezni. Nemojte se previše opuštati. Morate konačno preuzeti stvar u svoje ruke kako bi vas i drugi shvatili ozbiljnije. Slobodno budite agresivniji u nastupu i okolina će vas podržati. Ne dozvoljavajte da vaš privatan život utiče na poslovne odluke. Malo ste nervozniji nego inače, odlazak u prirodu bi vam prijao.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Nedeljni horoskop: Koga očekuje velika ljubav,a koga nemiri na poslu?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×