Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pitali smo mladence kako su proveli prvu bračnu noć, a njihovi odgovori će vas nasmejati

Iako svi zamišljamo prvu bračnu noć kao nešto posebno i neponovljivo, večina tek venčanih parova te večeri ne doživljava bajkovito i senzualno iskustvo o kome maštaju. Kako su stvari drugačije i partneri se ne upoznaju “blisko” te večeri po prvi put, prioriteti su se sasvim promenili. Dok je pre 50 ili 100 godina, našim prabakama ili čukunbakama bilo najbitnije da što pre skinu tu venčanicu i predaju se strasnim zagrljajima svog muža, današnje mlade drugačije funkcionišu.

Rvo nekoliko iskustva  naših ispitanica koje su sa nama podelile svoje doživljaje koje su imale prva bračne noći.

Venčanje, Mlada, Mladoženj

Foto: profimedia

– Mi smo se toliko napili na svadbi da smo bukvalno jedva čekali da odemo da spavamo. Ipak, mom suprugu se razbio san pa me je celu noć gnjavio da uđem na Fejsbuk i da odmah promenim prezime, to je bila naša prva noć kao supružnika – kaže Marija.

Ivana je planirala da mužu prirede veče koje će zaista pamtiti do kraja života ali kako to obično ide, naišli su na prepreku.

– Mi smo obećali jedno drugome ispunjenje nekih fantazija prve bračne noći, ali su me ženski dani omeli u tome. Tako da smo se “igrali” starih običaja. Šta se nekada radilo, pa ajde da uradimo i mi, od toga da me on unese u sobu do toga da mu ja perem noge. Sve to je ostalo samo na priči i dobrom smehu, zamišljali smo se u raznim situacijama. Posle smo zaspali – nasmejano priča Ivana.

Venčanje ume da bude dosta stresno, pa se neke mladoženje kada se dočepaju kreveta skroz opuste. Možda i previše

– Sigurna sam da on neće nikada zaboraviti prvu bračnu noć. Imali smo predigru, krenuli smo u neku akciju i onda kada se stvar zahuktala, on je samo u jednom trenutku zaspao. Bili smo premoreni, dva dana nismo stali i razumem ga zašto se “komirao”, ali nije bilo u pravom trenutku – kaže Dejana.

U Vesninom slučaju venčanje ne bi bilo venčanje bez rođaka.

– Mi smo iznajmili salaš i sobe u kojima su ljudi nakon venčanja spavali. Naravno, mi smo imali našu sobu za prvu bračnu noć i uzbuđeno smo čekali da konačno nakon celog dana budemo sami. Ali kada smo ušli unutra imali smo šta da vidimo! Neki naši rođaci su pomešali sobe i našli se baš u našoj, tako da nismo ni imali prvu bračnu noć- priča Vesna.

Ukoliko ste i vi imali neki zanimljiv događaj slobodno ga podelite sa nama!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Pitali smo mladence kako su proveli prvu bračnu noć, a njihovi odgovori će vas nasmejati

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×