Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ukoliko želite eksploziju strasti u krevetu, imajte sa sobom OVO

Vibrator

Stručnjaci kažu da bi svaka žena trebalo da ima jedan vibrator, bilo da je u vezi ili ne. Ako Ste sami, on vam može pomoći da istražite sopstvenu seksualnost. A ako ste u vezi, vibrator vam može biti saveznik, kako biste pojačali užitak koji vi i vaš partner imate u seksualnim igrarijama, naravno, ako se on slaže s tim, jer postoje muškarci koji su ljubomorni na vašeg dobrog “prijatelja”.

Lubrikant

seks saveti veze ljubav donji veš

Foto: profimedia

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje duže. Sjajno je pomagalo prilikom isprobavanja novih položaja. Ako ste slučajno alergični, onda pripazite da ne izaberete intenzivan lubrikant koji bi mogao da izazove reakciju.

Jastuk

Ne morate da tragate za seksi igračkama. Dovoljan je i samo jastuk. Pomoći će vam da iskusite nove seksi poze. Ispobajte novi položaj tako što ćete leći na leđa, a jastuk staviti ispod zadnjice. To će dati novu dimenziju misionarskoj pozi. Evo još jednog predloga – stavite ga između nogu dok je vaš partner iza vas.

Japanske kuglice

Kuglice se stavljaju u vaginu, jedna po jedna, a to može biti proces koji dugo traje, a u ženama budi veliko zadovoljstvo. Pre korišćenja dobro ih je namažite lubrikantom. Oni koji ih koriste kažu da je iskustvo nezaboravno.

Povez za oči

Poznato je da kada ne koristimo jedno čulo, druga se pojačavaju. Zamislite da ništa ne vidite ali osećate sve što vam partner radi. Zvuči zanimljivo zar ne?

Dildo

Ovo je sekusalna igračka, najčešće falusoidnog oblika, namenjeno za pojačanje seksualnog užitka tokom masturbacije ili seksualnog odnosa. Uklučite i ovu igračku u seksualnu igru i doživećete bneverovatan vrhunac.

Fetiš, Seks, Dominacija

,Foto: Profimedia

Vibrirajući prsten

Vibrirajući prsten se stavlja na koren penisa i tako u toku odnosa je odličan za oba partnera. Takođe pojačava erekciju, a posebno stimuliše klitoris tako da je orgazam neizbežan.

Lisice

Ima nešto posebno u tome kada ne možete da se pomerate i u potpunosti ste prepuštene partneru i njegovim željama. Probajte još večeras!

Ukoliko vam treba ideja za seksi plejlistu dok se “igrate” onda Večeras budite nevaljale: Deset pesama koje su kao stvorene za vođenje ljubavi.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ukoliko želite eksploziju strasti u krevetu, imajte sa sobom OVO

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×