Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Uđe u restoran, najede se i lažira srčani udar, sada će „besplatan obrok“ jesti u zatvoru

Uđe U Restoran, Najede Se I Lažira Srčani Udar, Sada će „besplatan Obrok“ Jesti U Zatvoru

Parola „snađi se“.

Čovek od 50 godina smislio je kako da dobro jede u restoranima i da ne plaća. Ali ta „šala“ ga je skupo koštala.

Naime, lažirao je srčani udar u više od 20 Restorana kako bi izbegao plaćanje računa nakon uživanja u hrani. Jedno je žaliti se na dlaku u obroku, a sasvim drugo pretvarati se da vam je potrebna ozbiljna medicinska pomoć samo da ne biste morali da posegnete za novčanikom.

Čovek po imenu Aidas, koji je poreklom iz Litvanije, odlučio je da ovu taktiku primeni u brojnim restoranima u Španiji, gde trenutno živi. Osoblje u restoranima je primetilo da bi posle svakog obroka izvodio dramski čin u kome bi Aidas pao na pod.

Jedan vlasnik restorana je rekao da Aidas nije bio stidljiv kada je u pitanju naručivanje hrane, a osim toga, uživao bi i u nekoliko čaša „White Label“ viskija i ruskoj salati, pre nego što bi završio na podu zbog „srčanog udara“. Njegovi računi iznosili bi po 15, 30, pa i 70 evra.

U intervjuu za The Sun, menadžer restorana „El Buen Comer“ opisao je njegovo ponašanje kao „veoma teatralno“.

– Pretvarao se da se onesvestio i srušio bi se na pod – rekao je on.

Voditelj je uspeo da dobije sliku Aidasa dok je izvodio svoj rutinski nastup i poslao je u druge restorane „sa ciljem da ga spreče u sledećem pokušaju“.

– Svi smo bili upozoreni da budemo oprezni i da ga ništa ne serviramo, uz njegovu fotografiju – otkrila je radnica restorana Sale&Pepe.

– Legao je na pod, ponašao se kao da ga bole grudi i počeo da se trese – rekao je drugi radnik restorana.

Aidas je otišao toliko daleko da je dobio medicinsku pomoć, pre nego što je kasnije ponovo pokušao da uradi istu stvar u istom restoranu.

– Drugi put kada je pokušao, rekli smo mu da to više ne radi – rekli su.

Kako piše Kaso Abierto, Aidas je puna dva meseca lažirao srčane udare, tokom kojih nije platio nijedan evro za ono što je naručio.

Malo po malo, nakupio je čak 20 hapšenja, ali bi svaki put posle kratkog vremena izlazio na slobodu jer su njegovi zločini smatrani „manjim“, s obzirom da je svakom restoranu dugovao samo ponešto novca

Međutim, nakon što se zbroje svi njegovi incidenti, Aidas je restoranima ostao dužan 766 evra.

Tek kada mu je izrečena veća kazna i rečeno da će završiti iza rešetaka jer nije platio dve kazne za svoje zločine, njegovim podmuklim poduhvatima došao je kraj.

Aidas je tako osuđen na najmanje 22 dana zatvora, prenosi Jutarnji list.

Lažirao sopstvenu smrt kako bi video ko će se pojaviti na sahrani (VIDEO)

The post Uđe u restoran, najede se i lažira srčani udar, sada će „besplatan obrok“ jesti u zatvoru appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Uđe u restoran, najede se i lažira srčani udar, sada će „besplatan obrok“ jesti u zatvoru

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×