Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Grčki novinar razbesneo Hrvate: „Mihalis, pobedili smo za tebe pred neonacistima u Zagrebu“

Dinamo je u Maksimiru izgubio 2:1 od AEK-a golom u 90. minutu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Hrvatski šampion moraće da traži preokret u revanšu, koji se u subotu igra u Atini.

Dinamo je odigrao odlično prvo poluvreme i poveo fantastičnim golom Marka Bulata, ali je u drugom usledio veliki pad i preokret za Grke.

Grčki mediji danas slave pobedu AEK-a, a jedan od njih je i Giorgios Cakiris, koji je za Gazetu napisao komentar na meč, fokusirajući se na slavlje Galanopulosa na golu.

Posle gola, fudbaler AEK-a je skinuo crni flor i okrenuo se ka Bad blu bojsima. Jasno je, gol je posvetio palom navijaču Mihalisu Kacurisu.

Foto: Ubijeni navijač AEK-a/Printscreen

„Mihalise, brate, nadam se da partijaš gore na nebu. AEK je pobedio na neonacističkom stadionu, a Kostas Galanopulos slavio je ispred njihovih navijača tebi u čast sa visoko podignutom crnom trakom. Kostas je postigao gol u njihovom domu, to boli više od ičega. Slavilo je dete kluba, kao da je Bog sve posložio“, navodi se u tekstu koji prenosi Nova.

„Svaki put kada gledam drugi gol pokušavam da zaustavim suze, ali ne mogu. Kretanje Kostasa, njegova reakcija na gol, sav naš bol..“, dodaje grčki novinar.

Isprozivao je Jorgos i navijače zagrebačkog kluba.

„Ovih dana proživljavamo neviđenu sramotu, pokušaje da se ukalja sećanje na Mihalisa. Tako nam je trebala ova pobeda, ovaj gol, ovo slavlje Pred Neonacistima u Zagrebu. Mihalise, slavi brate naš, slavi i primi izvinjenje za ovo što se dole dešava, za one koji ne poštuju uspomenu na tebe i okreću leđa nacistima Hrvatima i Grcima, Dinamu i Panatinaikosu“ zaključuje se u tekstu koji je izazvao ogromnu buru u hrvatskoj javnosti.

Navijači zagrebačkog Dinama ostaju u grčkim zatvorima, a uslovi u njima su jezivi (VIDEO)

The post Grčki novinar razbesneo Hrvate: „Mihalis, pobedili smo za Tebe Pred Neonacistima u Zagrebu“ appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Grčki novinar razbesneo Hrvate: „Mihalis, pobedili smo za tebe pred neonacistima u Zagrebu“

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×