Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kućne čarolije leskovačkog faraona: Ako si vakcinisan, petarde ti ne mogu ništa

Kućne čarolije Leskovačkog Faraona: Ako Si Vakcinisan, Petarde Ti Ne Mogu Ništa

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, poznatiji pod nadimcima Mesko i Faraon, jedan je od najneverovatnijih i najautentičnijih funkcionera u Srbiji.

Njegova mnogobrojna obraćanja godinama završavaju na društvenim mrežama u vidu nadrealnih skečeva, pa se Leskovčanima podsmevaju stanovnici ostalih gradova naše zemlje i regiona zbog čoveka koji je nedavno proslavio devetu godinu kako je gradonačelnik ovog grada na jugu Srbije.

Sada je ponovo uspeo da nasmeje javnost, ali i da na krajnje bizaran način odgovori na pitanje novinarke o ilegalnoj pirateriji, odnosno nelegalnim petardama i vatrometima uoči dočeka Nove godine.

Novinarsko pitanje se konkretno odnosilo na to zbog čega se MUP malo više ne pozabavi ilegalnom distribucijom petardi, a odgovor gradonačelnika zaista ostavlja bez teksta.

– Znate, to je obavezan zadatak MUP-a i to je posao kojim se oni konstantno bave. S kolikom uspešnošću ja nisam kompetentan na tome. Pitanje je potpuno na mesto, ali ja apelujem da se ljudi vakcinišu i pokazano je i dokazano da je vakcinacija jedini način zaštite – glasio je odgovor Gorana Cvetanovića.

Portal Direktno piše da je Cvetanović krivično osuđivan za nasilje jer je pucao, udarao drškom pištolja, šutirao svoju bivšu ženu, ali je uprkos svemu godinama prvi čovek Leskovca.

Služeći se njegovom terminologijom, možemo zaključiti da ovaj doktor nema blage veze šta ga je neko pitao, a kamoli kakvu sadržinu sadrži njegov besmisleni odgovor.

Čuli ste, ukoliko želite da stanete na put nekontrolisanoj upotrebi i distribuciji petardi, po savetu gradonačelnika Leskovca kojeg cela Srbija od milošte, ali i od muke naziva Mesko, najbolji način je vakcinacija. Pa vi izvolite na punktove i pitajte nadležne koji od ponuđenih proizvođača proizvodi vakcinu sa antitelima na glupost javnih funkcionera?

Leskovački naprednjaci ponovo odbili da osnuju fond za decu obolelu od raka

The post Kućne čarolije leskovačkog faraona: Ako si vakcinisan, petarde ti ne mogu ništa appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Kućne čarolije leskovačkog faraona: Ako si vakcinisan, petarde ti ne mogu ništa

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×