Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tepić: Dokazi da su članovi Belivukove grupe bili deo Vučićevog obezbeđenja

Tepić: Dokazi Da Su članovi Belivukove Grupe Bili Deo Vučićevog Obezbeđenja

Nakon jučerašnjeg incidenta kada je u Pančevu na nju bačena kokoška za vreme konferencije za medije, Marinika Tepić se danas u prostorijama stranke Slobode i pravde obratila novinarima pokazavši fotografije i dokaze na osnovu kojih tvrdi da je režim Aleksandra Vučića u najbližoj vezi sa članovima pohapšene kriminalne organizacije Veljka Belivuka.

Marinika je iznela tvrdnje da su ovi kriminalci Bili deo ličnog obezbeđenja predsednika u Novom Pazaru 2017. godine kada je otišao na otvaranje atletskog stadiona, kao i tokom inauguracije iste godine kada su građani i novinari bili napadnuti od strane batinaša u civilu. Ona otkriva da su to bili članovi kriminalnog Belivukovog klana koji su osumnjičeni za teška krivična dela.

Tepić je ponovo iznela i tvrdnje da su članovi Belivukove grupe, koji su organizovali bakljade za vreme zabrane kretanja 2020. godine, zaposleni na neodređeno vreme u JKP „Higijena“ u Pančevu.

Grupa simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) ometala je juče Tepić dok je Ispred Prostorija Sns u Pančevu davala izjavu novinarima o vezama vladajuće stranke sa kriminalnom grupom, a na nju je bačena i živa kokoška.

– Vučić je naočigled svih poslao svoje jurišnike u Pančevo, gde sam se obratila ispred prostorija SNS da dokažem tu vezu. Dodatna tragedija je da opozicioni političari ne mogu više da govore ni na javnoj površini – kazala je ona.

Dodala je da su dva člana te kriminalne grupe, Vladimir Grek i Filip Jovanovski, u decembru 2020. godine zaposleni na neodređeno vreme u JKP „Higijena“ u Pančevu, gde su radili i za vreme baljkada koje su, kako tvrdi, organizovali prošle godine.

– Do pre šest dana su bili bratija, a sad su na robiji – rekla je ona.

Ona je pitala zbog čega je Vučić ćutao na snimke koji su nedavno emitovani na TV Pink, a prema kojima se, kako je navela, jasno zaključuje da će neki ljudi biti ubijeni, prenosi Danas.

– Koliko bi života bili spaseno da Vučić nije ćutao. Kada je Vučić ugrožen, onda mogu da se suoče s kriminalom, a kada za nas organizuju bakljade i ono što se desilo juče, onda nema veze – naglasila je Tepić.

Tepić je istakla da Vučić treba da bude deo istražnog postupka zbog tih veza i pozvala tužilaštvo da se pozabavi svima koji u bili saučesnici toj kriminalnoj grupi, „pomoćnicima, čuvarima, mecenama i ktitorima“.

Marinika Tepić objavila potencijalne dokaze o ilegalnoj nabavci vakcina

The post Tepić: Dokazi da su članovi Belivukove grupe bili deo Vučićevog obezbeđenja appeared first on Luftika.This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Tepić: Dokazi da su članovi Belivukove grupe bili deo Vučićevog obezbeđenja

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×