Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Novogodišnji spektakl za mališane 28. decembra na Spensu

Dečija novogodišnje pozorišna predstava “Uspavana lepotica“, odigraće se 28. decembra 2018. godine sa početkom od 18,00 sati u maloj dvorrani Spensa u Novom Sadu.

Tema predstave je inspirisana originalnom verzijom bajke koju su Jako, jako davno napisala braca Grim. Jedino su akterima promenjena imena i mesto dogadjanja.

Kako ide priča?

U Domboziji, kraljevstvu kojim vlada Kralj Stevan, na dan Nove godine rodila se princeza Ružica. Medju mnogim gostima bio je i princ Filip, sin Kraljevog velikog prijatelja Kralja Danguzije.

Njihova je želja za života bila da se orode. Rodjenjem Ružice ta želja bi mogla da se ostvari.

Tu je i dobra Vila Dobrila koja Ružici po tradiciji daruje tri poklona: lepotu, sreću, i taman da joj daruje treći poklon, pojavljuje se Zla Veštica Grdana, koja se nepozvana pojavila na slavlju. Kako je jako bila ljuta zbog toga što nije pozvana na slavlje, odluči da pokloni Ružici strašan poklon.

Kada napuni 16-ti rodjendan ubošće se na vreteno i zaspaće zauvek.

Dobrili ostaje jedino da trecim poklonom ublaži Grdaninu strasnu kletvu, i da obezbedi da se Ružica probudi kad je poljubi voljeni momak.

Tada predloži Kralju da se sva vretene po kraljevstvu spale, a da se oni presele u šumu dok ne prodje Ružicin 16 – ti rodjendan.

I tako i bi. Samo pred sam kraj tog dana… A, izgleda vam zanimljivo? Ostalo na predstavi.

brankica-sebastijanovic-sasa-joksimovic

Muzičko-scenski spektakl

Predstava je zamišljena kao muzičko scenski Spektakl za decu. Priča bajku na duhovit i interaktivan način.

Priča je praćena originalnim songovima, velikim video bimom, obogaćena igrom deset baletskih parova, mnoštvom glumaca, madjioničarskim trikovima, svetlosnim i zvučnim efektima, predivnim kostimima, ogromnom scenom i 3D scenografijom….

Ulaznice: Prodajna mesta i cene

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti kroz prodajnu mrežu GIG STIX-a, i na blagajni SPENSA po cenama od 1.300,00 za mesta u prvih pet redova u parteru, 1.200,00 za ostale redove, 1.100,00 na tribinama i 1.000,00 na galeriji.

Ukoliko ste zainteresovani za neke dodatne informacije, materijale ili kontakte sa akterima ili organizatorima, kontaktirajte nas na telefon 069 8668 013 ili mejl adresu [email protected]

Dan kada su slonovi promarširali Novim Sadom (VIDEO)

The post Novogodišnji spektakl za mališane 28. decembra na Spensu appeared first on Luftika.



This post first appeared on Luftika, please read the originial post: here

Share the post

Novogodišnji spektakl za mališane 28. decembra na Spensu

×

Subscribe to Luftika

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×