Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik Nr.122 në 1FaktKy Kuiz logjik vjen tek ju në formën e një gjëegjëze.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Kush është ajo gjë që nuk ka sy, veshë, gjuhë apo hundë dhe prap se prap sheh, shijon, dëgjon dhe nuhat.
 
Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi gjykimi.

Natyrisht përgjigjia e saktë është "TRURI".

Nëse ky kuiz ju pëlqeu bëjeni SHARE dhe merrni pjesë automatikisht në shorteun e fitimit të një libri të suksesshëm aktualish në librari. 5 fitues shpallen çdo javë.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik Nr.122 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×