Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 Gjëra që Duhet t’i Dini Për Të Pasmet


Nga fiksimi i meshkujve për të pasmet deri te komplimentat e parapëlqyera të femrave, janë të shumta gjërat që mund t’u interesojnë për të pasmet.

Shumë meshkuj i pëlqejnë të pasmet por nuk dinë gjithçka rreth tyre.

Ja disa fakte interesante për të pasmet:

Quhet pigofili, fiksimi i meshkujve për të pasmet që ndonjëherë kthehet edhe në patologjik.


T’i tregosh të pasmet nudo dikujt është një lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtë.Të pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, një skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.Mollaqet janë muskujt me shtrirjen më të gjatë në trupin e njeriut.Sa më të mëdha të jenë të pasmet e një femre, aq më pjellore është ajo.
LEXONI EDHE:
10 Faktet më të Pabesueshme të Cilat NUK i Keni Dëgjuar më Parë

Termi “twirking”, dridhje të pasmehs ka hyrë edhe në “Oxford Dictionary Online”.“Ke një alamet bythe”, është komplimenti më i pëlqyer nga femrat.Meshkujt vlerësojnë më shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyre.Sipas një hulumtimi të bërë nga “British Sexual Fantasy research Project”, 13 përqind e femrave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.


Një e treta e meshkujve dhe femrave bën rregullisht seks anal.

This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

10 Gjëra që Duhet t’i Dini Për Të Pasmet

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×