Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kuiz Logjik Nr.16 në 1Fakt


Ky kuiz ju fton të gjeni titujt e disa filmave Shqiptarë duke interpretuar kuptimin e emotikonave.

Ky kuiz është mjaft aktual dhe argëtues pasi në ditët tona emotikonat janë bërë një zëvendësues mjaft praktik i fjalëve në mesazhe.

Për të parë zgjidhjen klikoni butonin më poshtë. Kujdes! Një reklamë do të hapet për 5 sekonda kur klikoni për të parë zgjidhjen. Pas 5 sekondave klikoni SKIP THIS AD në të djathtën tuaj sipër dhe zgjidhja e kuizit do të shfaqet. Kërkojmë ndjesë për reklamat por ato janë e vetmja mënyrë për të mbajtur funksional këtë site. Faleminderit për durimin. 
This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Kuiz Logjik Nr.16 në 1Fakt

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×