Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sondazh: Zgjedhjet Parlamentare të 18 qershorit 2017


Më 18 qershor të vitit 2017 Shqipëria do të mbajë zgjedhjet e përgjithshme. Kjo të paktën sipas variantit zyrtar edhe pse shumë pikëpyetje shtrohen para kësaj date.

Kryeministri Edi Rama thotë në një intervistë për BNE IntelliNews se është i bindur që partia e tij do të fitojë bindshëm zgjedhjet e ardhshme për shkak të reformave që ka ndjekur në rritjen ekonomike, stabilizimin fiskal dhe reformat që sipas tij akne qenë më të thellat që nga rënia e komunizmit. Rama i tha gazetarit Andrew MacDowall se një mandat i ri i duhet për të çuar rritjen ekonomike në 5% dhe të thithë më shumë investime të huaja. Por, kriza politike që ka mbërthyer vendin me protestën e opozitës dhe bojkotin, Rama thotë se nuk e tremb.

Po ju si mendoni? Realizoni këtë sondazh të 1Fakt dhe zbuloni opinionin e shumicës për këto zgjedhje.This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Sondazh: Zgjedhjet Parlamentare të 18 qershorit 2017

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×