Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Histori me Vetëm një Fjali të Cilat do ju Rrëqethin Mishin


Jo çdoherë duhet të shkruani një novelë apo të bëni një film të gjatë për të prekur emocionalisht audiencën. Kjo mund të ndodh edhe vetëm me disa fjalë të shkurtra.

Përderisa ekzistojnë shumë njerëz që kënaqen duke lexuar histori të detajuara në mënyrë që të lidhen me ato në nivel emocional dhe intelektual, disa tjerë lexojnë histori vetëm për ta ushqyer veten emocionalisht.

Dhe, ata që mund ta shprehin tërë përvojën e tyre jetësore në një përrallë të shkurtër, mund të tërheqin simpati të mahnitshme nga lexuesit.
Ky është një koleksion me histori të tilla të shkurtra të cilat do t’ju mbesin në kokë tërë jetën

* “Në shitje: Këpucë fëmijësh. Asnjëherë nuk janë përdorur.” 


* “Arkivolet e vegjël janë më të rëndët”

* “Ne ishim. Dhe pastaj nuk ishim më”

* “Më fal ushtar, këpucët shiten vetëm si palë”

* “Dhe papritmas ishim të panjohur prapë” 


* “Sikurse shiu, unë rash për ty”

* “Edhe në heshtje ka kaos”

* “Më në fund fola me të. I lash lule”

* “Unë kam pasur shumë ndjenja, ai jo” 


* “Unë të dua ty, ti e do atë”


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Histori me Vetëm një Fjali të Cilat do ju Rrëqethin Mishin

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×