Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Femër për Seks apo për Shtëpi, ja Cilat Janë Ndryshimet
Meshkujt i ndajnë femrat në dy kategori: femra për seks dhe femra me të cilat mendojnë për një lidhje serioze.​ Natyrisht që kjo varet nga sjellja e tyre.


- Vajza e ëndrrave është simpatike, vajza për aventurë dëshiron të jetë simpatike për të gjithë të tjerët

- Vajza e ëndrrave ndihet komod me vetveten, ndërkaq ajo për aventurë dëshiron të jetë e pranuar nga të gjithë të tjerët

- Vajza e ëndrrave shumë gjëra i mban për vete, ajo për aventurë përpiqet të tregojë sa më shumë

- Vajza e ëndrrave është unike, ajo për aventurë ka qindra kopje


- Vajza e ëndrrave është subtile, ajo për aventurë shihet nga aeroplani

- Vajza për aventurë është e stolisur, ajo e ëndrrave nuk bartë asgjë në vete

- Vajza për aventurë gjendet në Instagram, vajzës së ëndrrave nuk i nevojiten filtrat por as përkrahje

- Vajza e ëndrrave inspiron artin, ajo për aventurë inspiron, pra… seks

- Vajza e ëndrrave bëhet më e bukur me kalimin e viteve, ajo për aventurë me kalimin e viteve humbë bukurinë

- Vajza për aventurë është e lehtë, vajzën e ëndrrave nuk është lehtë ta zbulosh.

A jeni dakord me këto përkufizime? Lini një koment më poshtë.


This post first appeared on 1FAKT - Teste Psikologjike E Kuize Logjike, please read the originial post: here

Share the post

Femër për Seks apo për Shtëpi, ja Cilat Janë Ndryshimet

×

Subscribe to 1fakt - Teste Psikologjike E Kuize Logjike

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×